Chef Ștefan Popescu a dezvăluit rețeta de brownies cu alune.
Chef Ștefan Popescu a obișnuit să împartă deja pe rețelele de socializare numeroase rețete, fie că vorbim de mic dejun, prânz sau deserturi, iar toți gurmanzii îl urmăresc de fiecare dată și încearcă să reproducă din rețetele lui delicioase. De această dată, cunoscutul chef a dezvăluit ingredientele pentru un brownies delicios cu alune, dar și care sunt pașii pentru realizarea lui.
Care sunt ingredientele pentru brownies
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Pentru blat:
- 300g unt
- 250 g ciocolată neagră tocată fin
- 80 g unt extra
- 2 lingurițe esență de vanilie
- 200 g zahăr brun
- 2 ouă
- 75 g făină albă
- 75 g alune prăjite tocate
- 80 g smântână pentru patiserie
Pentru ganache-ul de ciocolată:
- 125 g ciocolată neagră
- 250 g smântână pentru patiserie
Cum realizează chef Ștefan Popescu blatul pentru acest desert
Chef Ștefan Popescu începe prin adăuga 80 g de unt, cu zahărul brun și esența de vanilie pe care le-a amestecat foarte bine cu ajutorul unui mixer la viteză mare, apoi adaugă două ouă, pe care le amestecă și pe ele cu untul și zahărul brun. Adaugă într-o oală 300 g de unt pe care îl topește, peste care pune fulgi de ciocolată și amesteca foarte bine până când compoziția este una lichidă.
@chefstefanpopescu Un desert perfect pentru iubitorii de ciocolată 🍫🍫 chocolate brownies Pentru blat: 300g unt 250g ciocolată neagră tocată fin 80g unt extra 2 lingurițe esență de vanilie 200g zahăr brun 2 ouă 75g făină albă 75g alune prăjite tocate 80g smântână pentru patiserie Pentru ganache-ul de ciocolată: 125g ciocolată neagră 250g smântână pentru patiserie #retete #retetesimple #desert #ciocolata #chocolatelover #reteteculinare ♬ Raise It Up- Danail Draganov