Câte tipuri de zahăr există și la ce anume le folosim. Chef Ștefan Popescu vorbește despre unul dintre cele mai folosite ingrediente

Câte tipuri de zahăr există și la ce anume le folosim. Chef Ștefan Popescu vorbește despre unul dintre cele mai folosite ingrediente
Câte tipuri de zahăr există și la ce anume le folosim. Chef Ștefan Popescu vorbește despre unul dintre cele mai folosite ingrediente

Chef Ștefan Popescu vorbește despre tipurile de zahăr și când anume le folosim.

Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, cu numeroase apariții TV și canale pe platformele de socializare, împărțea de fiecare dată trucuri din gastronomie și rețete care se prepară foarte ușor, cu ingrediente la îndemână, dar și mâncăruri cu care vrem să impresionăm de fiecare dată pe cei din jurul nostru.

Cunoscut și pentru poziția de jurat într-un cunoscut show culinar, chef Ștefan Popescu reușește să capteze atenția de fiecare dată atunci când împarte din secretele sale.

De această dată, a vorbit, pe rețelele de socializare, despre tipurile de zahăr existențe și în ce situație este folosit fiecare, pentru a fi utilizat corect, în momentul în care alegem să facem un preparat. Acesta folosește zahărul brun în special la sosuri, dar chiar și la glazură, iar zahărul tos, cel mai comun zahăr, se poate folosi într-o variantă largă de prăjituri, la copt, dar și în anumite tipuri de mâncare. 

“Zahărul, un ingredient comun  pe care îl folosim zi de zi. Eu îl folosesc în mai multe metode. Zahărul brun, de exemplu, îl folosesc la sosuri, la marinare, la turtă dulce, chiar și la glazură. Zahărul tos este cel mai comun zahăr și se poate folosi, bineînțeles, la prăjituri, la copt, dar îl punem și în mâncarea de mazăre, de exemplu, sau în sosul de roșii ca să îi taie aciditatea.”,

chef Ștefan Popescu.

La ce anume se folosește zahărul pentru decoruri și zahărul pudră

Citește și: Pateu de casă, rețeta ușoară pregătită de chef Ștefan Popescu. “Punem o peliculă de unt deasupra.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chef Ștefan Popescu
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele: „În bucătărie există mereu trucuri care să ne ajute să obținem cele mai bune preparate.”

Când vine vorba despre zahărul de decor, acesta este un zahăr special, care nu se topește la temperaturi înalte și poate fi folosit atunci când ne este de ajutor pentru prăjituri.

Zahărul pudră este cel folosit la cremele de bază, la decoruri și bezele, dar și la frișcă și multe alte întrebuințări. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Zahărul de decor este un zahăr special care nu se topește la temperaturi înalte și este folosit la decoruri. Zahărul pudră, care conține amidon, se folosește la crema de bază, decoruri și glazuri. Zahărul fin se folosește la bezele, la frișcă, la decoruri, la cupcakes, la mini-muffin și multe alte lucruri.”, a mai spus chef Ștefan Popescu.

Chef Ștefan Popescu
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Pateu de casă, rețeta ușoară pregătită de chef Ștefan Popescu. “Punem o peliculă de unt deasupra.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies