Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele? „În bucătărie există mereu trucuri care să ne ajute să obținem cele mai bune preparate.”

Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele? „În bucătărie există mereu trucuri care să ne ajute să obținem cele mai bune preparate.”
Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele? „În bucătărie există mereu trucuri care să ne ajute să obținem cele mai bune preparate.”

Află din rândurile următoare trucurile utile în bucătărie oferite de chef Ștefan Popescu.

Chef Ștefan Popescu este foarte apreciat în mediul online, acolo unde postează imagini și filmulețe cu preparatele sale delicioase. Astfel, în semn de recunoștință pentru comunitatea sa numeroasă din mediul online, care îi este alături indiferent de situație, cunoscutul bucătar își dezvăluie secretele în mediul online. Ștefan Popescu împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online trucuri și secrete din bucătărie.

În bucătărie există mereu trucuri care să ne ușureze munca sau să ne ajute să obținem cele mai bune preparate .”, a scris chef Ștefan Popescu în dreptul unei postări de

pe contul său de TikTok.

Citește și: Chef Ștefan Popescu, trucuri utile în bucătărie: „Dacă mâncarea ta este prea grasă, pune suc de lămâie și aciditatea va balansa foarte bine mâncarea.”

Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: De ce trebuie să ținem cont atunci când facem prăjituri? Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile în bucătărie: „La patiserie și cofetărie, dacă nu cântărești, ești kaput.”

C e trucuri utile are chef Ștefan Popescu în bucătărie?

Chef Ștefan Popescu, trucuri și secrete din bucătărie! De ce este bine să cernem condimentele
Chef Ștefan Popescu[Sursa foto: Instagram]

Cunoscutul bucătar a vorbit despre orezul brun, care trebuie înmuiat înainte de fierbere, dar și despre condimentele, care trebuie cernute înainte să fie puse în mâncare. Mai mult decât atât, chef Ștefan Popescu ne-a oferit sfaturi utile despre cum putem să păstrăm un avocado proaspăt sau să facem ouă poșate perfecte.

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

„Orezul brun este bine să îl lăsați la înmuiat înainte de fierbere, pentru că el fierbe mai greu. Dacă aveți ustensile murdare, lăsați-le la înmuiat în apă călduță cu puțină sare și detergent. Condimentele, întotdeauna este bine să le cernem când le punem în mâncare, pentru că ele fac mici cocoloașe înauntru și rămân impurități. De aceea e bine să le cernem. Dacă ați tăiat un avocado și ați mâncat doar jumătate și mai aveți încă jumătate, puneți ulei de măsline sau chiar și un pic de lămâie.

Ca ouăle poșate să vă iasă perfect, să nu se crape și să fie perfect rotunde în jurul gălbenușului, puneți puțin oțet în apa în care fierb.”,
a spus chef Ștefan Popescu pe TikTok.  

 

@chefstefanpopescu În bucătărie există mereu trucuri care să ne ușureze munca sau să ne ajute să obținem cele mai bune preparate.
Tu le știai pe acestea? 👨🏻‍🍳 #tipsandtricks #tips #bucatarie #retete #cheflife #sfaturi ♬ original sound- Chef Stefan Popescu



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac gospodinele atunci când pregătesc cozonacul? Chef Alexandru Sautner ne spune ce să nu facem! „Zahărul împiedică drojdia să-și facă efectul.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies