Bunica Emilia de pe Tik-Tok dezvăluie secretul pentru salata de icre. Ingredientul care o ajută ca salata să fie legată. „Un pont de la cuscra mea.”

Bunica Emilia de pe Tik-Tok dezvăluie secretul pentru salata de icre. Ingredientul care o ajută ca salata să fie legată. „Un pont de la  cuscra mea.”
Bunica Emilia de pe Tik-Tok dezvăluie secretul pentru salata de icre. Ingredientul care o ajută ca salata să fie legată. „Un pont de la cuscra mea.”

Bunica Emilia a preparat salată de icre și a dezvăluit secretul ca aceasta să se lege.

Bunica Emilia este una dintre cele mai îndrăgite bunicuțe de pe Tik-Tok, care împărtășește de fiecare dată din secretele ei, sfaturile de viață pe care le oferă tinerilor și nu numai, dar și cum pregătește cele mai delicioase rețete și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru salata de icre

Citește și: Supa cremă de dovleac cu lapte de cocos a lui chef Sorin Bontea. „Miroase foarte bine, foarte gustoasă, iar la consistență, impecabilă.”

Bunica Emilia
Bunica Emilia[Sursa foto: Captură Tik-Tok]

Citește și: Rețeta covrigilor de casă pentru un mic dejun cu iaurt grecesc a lui chef Sorin Bontea. „Grași și frumoși”

Bunica Emilia a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a dezvăluit pașii pentru realizarea salatei de icre. Aceasta nu are nevoie decât de 3 ingrediente, însă există și ceva care vă poate ajuta să legați totul mult mai bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

  • Icre
  • Zeamă lămâie
  • Ulei
  • Griș

„Ce spuneți de o salată de icre? Icre de crap. Și icrele de crap au ajuns 140 de lei kg.

Dacă ai noroc să iei niște pești să aibă icre, te-ai scos. Îi trebuie perseverență, să amesteci în castron, le dai bătaie. Mai pun din când în când ulei, iar amesteci, jumătate de zeamă de la lămâie, sare nu trebuie că ele sunt în saramură la magazin. Și amesteci până se face salata de icre.”, a spus bunica Emilia.

Secretul bunicii Emilia pentru ca salata de icre să se lege rapid

Bunica Emilia
Bunica Emilia[Sursa foto: Captură Tik-Tok]

Bunica Emilia a dezvăluit cum leagă rapid salata de icre, folosindu-se de o linguriță de griș fiert și răcit ulterior. 

„Înainte aveam un pont de la  cuscra mea, că puneam o lingură, depinde de cantitatea de icre, de griș fiert și ele se leagă mult mai repede. Dar acum mi-a fost lene să mai prepar grișul, să aștept să se răcească, așa că am pus la treabă, doar cu icre, zeamă de lămâie și ulei, iar ele se leagă foarte bine.

Dacă vedeți că s-a legat prea tare și vreți să mai continuați, puneți și puțin sifon sau apă minerală rece. După care le așezați frumos într-un castron cu capac, le băgați la frigider, pentru mic dejun sau un antreu la o masă. Adăugați și ceapă tocată mărunt. Cel mai bine este să tocați atunci o ceapă, să o puneți pe o farfurie pentru cine dorește.”, a mai povestit bunica Emilia.

 

@bunicaemilia1

salata de icre

♬ sunet original- Emilia🥰



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta cornulețelor cu nucă a Ginei Bradea. Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru 100 de cornulețe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies