Bunica Gherghina, mărturisiri emoționante despre povestea de iubire a unchiului ei. Ce sfat a oferit, ținând strâns în mână fotografia veche. „Gândul la el i-a fost toată viața.”

Bunica Gherghina, mărturisiri emoționante despre povestea de iubire a unchiului ei. Ce sfat a oferit, ținând strâns în mână fotografia veche. „Gândul la el i-a fost toată viața.”
Bunica Gherghina, mărturisiri emoționante despre povestea de iubire a unchiului ei. Ce sfat a oferit, ținând strâns în mână fotografia veche. „Gândul la el i-a fost toată viața.”

Bunica Gherghina a vorbit despre povestea de dragoste a unchiului ei.

Bunica Gherghina a obișnuit pe rețelele de socializare să surprindă prin rețete delicioase pe care le încearcă alături de urmăritori ei. Nici poveștile de viață nu au contenit să apară la faimoasa bunicuță din mediul online, iar după mai multe dăți în care a amintit pe live-urile ei despre unchiul mort în război, aceasta s-a gândit să  spună povestea de viață a lui, dar și povestea de dragoste pe care el a trăit-o și pe care o știa tot satul. 

Bunica Gherghina, despre povestea de dragoste interzisă a unchiului ei

Citește și: Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina. Un preparat de dulce, dar care poate fi adaptat cu ușurință la perioada de post: „La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.”

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina. Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”

Bunica Gheorghina vorbit despre povestea de dragoste a unchiului ei, iubire neacceptată de părinții acestuia. După ce s-au iubit în secret, au ales să-și facă viața împreună și să pășească în fața altarului, însă fără părinții lui, deoarece ei nu au participat la ceremonie.

Au trăit un an de zile împreună, ulterior el fiind luat în război și ucis. Cea care i-a fost soție pentru o scurtă perioadă de timp nu a contenit să nu se gândească la el în toată viața ei, deoarece l-a iubit foarte mult. Mamaia Gherghina a ținut să ofere și un sfat la final, legat de dragoste și de cel mai frumos sentiment de pe pământ.  „Vă prezint o fotografie despre care mai povesteam eu câteodată pe live de unchiul, fratele tatălui meu, care a avut o poveste de dragoste impresionantă.
O poveste despre care tot satul a știut că părinții lui nu erau de acord să se însoare cu această fată. Au suferit atât de mult și tot s-au luat împreună. Au zis că trei zile dacă trăiesc, să știe și ei că au trăit trei zile împreună pentru că atunci era cu războiul. S-au luat împreună, dar fără părinții lui. Părinții lui n-au participat la nunta lor. Au trăit împreună un an de zile și l-au luat în război.
A murit în al Doilea Război Mondial în Rusia. Mi-e milă de ei că nu și-au trăit viața. Un an de zile a trecut ca vântul și ca gândul. A avut o moarte tragică. Erau ascunși în niște tranșee, iar el s-a mai ridicat să se uite după inamic. Îi spuneau ceilalți „stai în jos, nu mai ridica capul.” Cum a ridicat capul, i l-au și zburat. Au trăit o poveste frumoasă de dragoste.
Eu pe ea am cunoscut-o pentru că a trăit până acum încoace și îmi povestea că atât de mult l-a iubit că doar când dormea nu se gândea la el. Gândul la el i-a fost toată viața. Mamaia vă dă un sfat. Să aveți grijă cu cine vă uniți, cu cine vă sortiți, că dragostea e cel mai frumos sentiment, cel mai scump de pe pământ.”, 
a povestit bunica Gherghina.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina! Un preparat de dulce, dar care poate fi adaptat cu ușurință la perioada de post: „La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies