Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina! Un preparat de dulce, dar care poate fi adaptat cu ușurință la perioada de post: „La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.”

Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina! Un preparat de dulce, dar care poate fi adaptat cu ușurință la perioada de post: „La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.”
Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina! Un preparat de dulce, dar care poate fi adaptat cu ușurință la perioada de post: „La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Ghergina.

Bunica Gherghina, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate bunicuțe din mediul online, gătește mereu cele mai gustoase și delicioase preparate pentru nepoții săi. Deoarece sunt mulți oameni care îi urmăresc activitatea și o apreciază, bunica Gherghina împarte adesea cu comunitatea sa din mediul online filmulețe în cadrul cărora explică modul de preparare al rețetelor.

De data aceasta, bunica Gherghina a pregătit o rețetă delicioasă de ciorbă de spanac.

Dragii mei, astăzi o să vă pregătesc o ciorbă de spanac țărănească .”, a spus bunica Gherghina.

  Rețeta de ciorbă de spanac a bunicii Gherghina

Citește și: Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina. Cum prepară bunica Gherghina cunoscutul preparat pentru masa de Paște: „Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de halva turcească a bunicii Gherghina! Desertul copilăriei: „Mama mea făcea o halva turcească, care era o prăjitură minunată.”

Ingrediente:

Conform informațiilor oferite de bunica Gherghina, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • spanac;
  • verdeață;
  • orez;
  • zarzavat pentru ciorbă (morcovi, ceapă, țelină, păstârnac);
  • ouă;
  • roșii;
  • sare;
  • ulei.

Mod de preparare:

Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.  

Acum urmează să toc zarzavatul pentru ciorbă și roșiile să le dau pe răzătoare. Am tocat legumele pentru ciorbă și mergem să le punem într-un litru de apă la foc.

Acum punem spanacul într-un vas și punem apă fiartă peste el. Cât fierb legumele, punem apă fiartă peste spanac. Peste legume punem o lingură de orez și un praf de sare. Am scurs spanacul de apa caldă și acum îl punem aici peste zarzavat. Am ras și roșiile pentru ciorbă. Punem și roșiile rase și punem doar două linguri de ulei la ciorbă. La final, aruncăm și două ouă sparte în ciorbă.
Am pus și verdeața. Uitați rezultatul final la ciorbica de spanac
!”, a spus bunica Gherghina în mediul online.

Această rețetă poate fi adaptată și la perioada postului. Astfel, dacă nu mai punem ouăle la final, putem să obținem o rețetă delicioasă și sănătoasă pentru perioada postului.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rețeta de lasagna cu ricotta și spanac a Laurei Cosoi! „În prima fază acoperim tava apoi o lăsăm să se rumenească în ultimele 10 minute.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies