„Că eu sunt o arogantă și să îmi fie rușine. De aici am explodat, mi s-a părut prea mult. Mă jignești așa pentru că ești un necioplit.” Minodora a rămas cu un gust amar, după ce un fan a făcut un gest nepotrivit la adresa ei

„Că eu sunt o arogantă și să îmi fie rușine. De aici am explodat, mi s-a părut prea mult. Mă jignești așa pentru că ești un necioplit.” Minodora a rămas cu un gust amar, după ce un fan a făcut un gest nepotrivit la adresa ei
„Că eu sunt o arogantă și să îmi fie rușine. De aici am explodat, mi s-a părut prea mult. Mă jignești așa pentru că ești un necioplit.” Minodora a rămas cu un gust amar, după ce un fan a făcut un gest nepotrivit la adresa ei

Minodora a intrat într-un schimb de replici aspre cu un fan care a folosit jigniri la adresa sa. Nemulțumită de acest comportament, artista a ales să facă această situație publică, arătându-și frustrarea față de gestul neadecvat al bărbatului.

Minodora a fost profund afectată de o jignire venită din partea unui fan î n mediul public. Recent, artista a decis să renunțe la tact și să îi ofere o replică fermă în urma unui incident în care nu a putut să facă o poză cu un presupus admirator după un spectacol pe litoral.

Citește și: „I-am spus că eu nu pot să trăiesc așa.” Minodora a vorbit despre căsnicia cu Liviu. Artista a oferit detalii mai puțin cunoscute

Minodora, schimb de replici dur cu un fan

Minodora își încântă publicul seară de seară pe litoral cu spectacolele sale, dar asta nu înseamnă că evită momentele neplăcute. Un incident recent în Eforie Nord a adus în discuție acuzații de aroganță la adresa artistei, care nu a putut sta la poze cu un fan și a explicat că era în grabă pentru a ajunge la un alt eveniment.

„Am terminat de cântat la Eforie Nord, la terasa unui restaurant. Am mai stat 10 minute până s-au strâns instrumentele. În timpul acesta, au venit la mine două, trei persoane, nu foarte multe în seara aceea, ca să facem poze. A venit și o doamnă de la Iași cu fiica de la Filarmonica, am stat și cu ele la povești un pic. După care m-a rugat soțul să mai stăm puțin pentru că avea niște prieteni la terasă pe care a vrut să îi salute.

Deci au mai trecut încă alte 10 minute. În aceste 20 de minute, acel fan înfocat nu a venit la mine să facem poze, deși eram liberă.Am plecat cu portofelul la subraț, cu poșeta, cu un receiver de la căști, cu o porție de gujoane de pui cu cartofi prăjiți pe care trebuia să i-o duc băiatului meu. Eram toată încărcată și grăbită, i-am făcut semn soțului că o iau înainte și să se grăbească.
Iar acest domn s-a ridicat de la masă, mi-a făcut un semn cu mâna și m-a întrebat dacă fac și cu el o poză. Și gestul cu mâna m-a deranjat, ziceai că mă chema să îl servesc cu o pizza. Mi-am cerut scuze și l-am întrebat de ce nu a venit la scenă cât timp am stat și nu am făcut nimic, doar stăteam de vorbă cu colegii. Nu eram ocupată.
I-am spus că îmi pare rău, dar trebuie să fug la o altă cântare și nu mai pot sta”, a
spus cântăreața.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a mai spus artista despre acest subiect

De la acest incident și până la momentul în care a fost jignită în spațiul public de către presupusul fan, a fost nevoie doar de un pas.

Minodora, de obicei adeptă a diplomației, a rupt tăcerea și i-a transmis un mesaj aspru bărbatului care a folosit cuvinte jignitoare, într-un mod nejustificat.

„Eu am postat pe pagina mea de facebook câteva imagini de la cântarea respectivă, iar acest individ a comentat și a spus că a fost și el la acea cântare. Și că eu sunt o arogantă. Că nu sunt la Vali Vijelie care stă să facă poze cu fanii.

Că eu în schimb sunt o arogantă și să îmi fie rușine. De aici am explodat, mi s-a părut prea mult. Intri pe pagina mea de facebook, practic în casa mea și mă jignești așa pentru că ești un necioplit. M-ai văzut așa în treacăt și ai zis hai să fac și eu o poză cu asta. Vreun fan adevărat dacă erai, veneai frumos la scenă, mă întrebai politicos dacă am terminat de cântat și mă rugai să facem o poză împreună. Uite că nu am mai avut chef să stau la poze, ce părere ai treaba asta?”, a mărturisit Minodora revoltată pentru FANATIK.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Planuri anulate și trei nopți nedormite.” Ce s-a întâmplat cu fiica cea mică a lui Alice Cavaleru, Alegra

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies