„I-am spus că eu nu pot să trăiesc așa!” Minodora a vorbit despre căsnicia cu Liviu. Artista a oferit detalii mai puțin cunoscute

„I-am spus că eu nu pot să trăiesc așa!” Minodora a vorbit despre căsnicia cu Liviu. Artista a oferit detalii mai puțin cunoscute
„I-am spus că eu nu pot să trăiesc așa!” Minodora a vorbit despre căsnicia cu Liviu. Artista a oferit detalii mai puțin cunoscute

Minodora a povestit despre relația ei cu bărbatul pe care îl iubește de aproape 20 de ani și dezvăluie detalii despre motivele pentru care nu a putut trece peste anumite probleme în căsnicie și de ce a ajuns să îl amenințe pe Liviu cu divorțul.

Minodora a dezvăluit că este îndrăgostită de același bărbat de aproape 20 de ani. Încă de la început, ea l-a plăcut pe Liviu și i-a cerut să-i promită că nu se va îndrăgosti de altcineva, deoarece el era alesul ei. Liviu a respectat această promisiune și acum au o căsnicie perfectă, potrivit spuselor artistei. Cu toate acestea, în trecut, au trecut prin momente dificile și au fost la un pas de despărțire.

Artista a povestit peste ce nu i-a fost greu să treacă în mariajul ei și de ce a fost la un pas de divorț.

Citește și: „Nu mi-a fost ușor, fiindcă ajunsesem la circa 100 de kilograme.” Minodora a reușit să slăbească 30 de kilograme

Minodora, la un pas de divorț

Minodora a crescut în sărăcie și a fost întotdeauna deschisă să recunoască acest lucru.

Pentru ea, munca nu este o rușine, iar prin munca asiduă a reușit să-și construiască o viață pe care în copilărie nu și-a putut permite nici măcar să viseze.

Artista l-a cunoscut pe Liviu prin intermediul unui producător muzical şi s-a îndrăgostit de el din prima clipă. Ea a apreciat faptul că era calm, ponderat, educat şi cu bun simţ, caracteristici pe care le asociase bănăţenilor în general.

În acel moment, nu era mulţumită cu relaţia pe care o avea şi s-a rugat de Liviu să nu se îndrăgostească de nimeni pentru că ei doi vor fi împreună. Astfel, au ajuns să fie împreună.

„L-am cunoscut pe Liviu prin intermediul unui producător muzical. Liviu mi-a plăcut din prima clipă. Mi-a plăcut că este un om calm, ponderat, educat, un om cu bun simţ, aşa cum sunt în general, bănăţenii.

Cu relaţia pe care o aveam atunci nu eram mulţumită, nu eram fericită, simţeam că nu e ce trebuie. Şi atunci l-am rugat pe Liviu să nu se îndrăgostească de nimeni pentru că noi doi vom fi împreună. Şi aşa a fost!”, a spus Minodora, conform Fanatik.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei doi au trecut printr-o cumpănă în căsnicie, deoarece  partenerul ei a fost rece și nu și-a exprimat sentimentele, ceea ce a condus la un moment de criză în relație. Cu toate acestea, au reușit să treacă peste și să continue să fie împreună.

Cumpăna a fost un moment de trezire pentru partenerul ei și a dus la o reacție sinceră și curată, în care și-a exprimat iubirea și dorința de a fi împreună.

„Acesta cred că a fost un compromis. Faptul că a fost rece şi nu şi-a expus foarte tare sentimentele. Şi asta a dus, la un moment dat, în tinereţea mea, când i-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa. Că nu sunt învăţată  să trăiesc aşa şi că vreau să ne despărţim pentru că nu îmi place cum se comportă cu mine. Dar am trecut peste.

El s-a schimbat atunci doar pentru o perioadă, apoi a redevenit la fel cum era pentru că lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba. Aceea a fost singură cumpănă pentru noi. Însă acea cumpănă l-a trezit pe el şi l-a băgat într-un fel de disperare. Eu am fost atunci extrem de serioasă şi de hotărâtă. L-am ameninţat şi cu divorţul, cu tot. I-am spus inclusiv că băiatul nostru va rămâne la mine. Iar atunci, din reacţia lui, mi-am dat seama că într-adevăr sunt iubită şi înţeleg eu greşit. Reacţia lui a fost mult prea sinceră, mult prea curată şi corectă. Mi-a spus că fără noi nu poate trăi şi că dacă ne despărţim, el îşi va lua o casă lângă noi, doar ca să nu stea departe”, a mai spus artista.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru ce îi mulțumește Minodora lui Dumnezeu

Minodora îi mulțumește soțului ei pentru toate lucrurile bune pe care i le-a oferit în viață, inclusiv pentru ajutorul de a scăpa de viața grea și de situația precară, pentru băiatul său sănătos și frumos și pentru faptul că este un soț perfect care îi îndeplinește toate dorințele, deși este o persoană capricioasă și răsfățată.

„Pentru harul cu care m-a înzestrat, pentru viaţa pe care mi-a oferit-o şi că m-a ajutat să scap de viaţa grea şi de situaţia precară pe care am avut-o. Îi muţumesc pentru băiatul meu frumos, pentru Marco, că este sănătos şi frumos, că este cerebral, că nu are niciun defect. Îi mulţumesc pentru soţul meu, că mi l-a dăruit. Este un om perfect care îmi face toate plăcerile, sunt o femeie răsfăţată. Sunt extrem de capricioasă şi cu toate astea sunt şi o răsfăţată, nu mi se refuză nimic”, a mai declarat artista.

Citește și: Cum facem față capriciilor unui adolescent. „A ajuns la un punct în care îți cere independența!”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Sebastian Dobrincu. ”Trebuia să mă descurc de unul singur într-o țară străină.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies