Cabral, clipe de panică la primele ore ale zilei: „Am auzit-o urlând...”

Namiko
Namiko

Ce s-a întâmplat cu prezentatorul Tv.

Cabral a trăit o adevărată sperietură în urmă cu câteva ore, din cauza fiicei sale. Prezentatorul Tv a dezvăluit ce s-a întâmplat cu micuța Namiko, dar și cum a gestionat situația.

Din cauză că îi dau dințișorii, micuța Namiko are probleme cu somnul. La primele ore ale dimineții, fetița a reușit să trezească toată casa.

Namiko
Namiko

„Cred că era cam 04:00 A.M.

și am auzit-o urlând. Am ciulit urechea... da, clar, era Namiko. De obicei stă Andreea Ibacka cu ea noaptea, dar are și ea limitele ei. Am sarit din patul din camera de oaspeți. Le-am găsit la pitică în cameră, amândouă cârpite de somn. Nami se văicărea de mama focului...
Andreea mi-a zâmbit slab, i-am zis să meargă să doarmă.

Am pus niste muzică, am dansat prin casă cu Nami în brațe și a adormit.
Dar agitată tare, supărată de o rinită și de o altă măsea care îi rupe gingia.

Am adormit-o pe la 05:30. Și de-atunci nu mă lasă inima să mă duc să sforăi pe undeva prin casă, stau lângă pătuțul ei și o veghez.
Ușor nu e. Dar cumva e foarte mișto... ”, a scris Cabral pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Cabral, la un pas de tragedie noaptea trecută: „Aud câinii mârâind...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă

Citeste si: Prima fotografie cu fetița cea mică a lui Cabral! "Ea e Namiko"- Este prima poză în care i se vede fața

Namiko
Namiko

Cabral, la un pas de tragedie: „Aud câinii mârâind...”

În urmă cu câteva zile, prezentatorul TV a tras o sperietură groaznică din cauza unui încărcător, care a fost pe punctul de a lua foc.

Din fericire, câinii familiei au fost cei care au dat alarma și au reușit să îl atenționeze pe Cabral.

Cabral, la un pas de tragedie noaptea trecută: „Aud câinii mârâind...

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar acum Cabral este recunoscător pentru că are niște animale de companie atât de atente. Cei trei câini din rasa Cane Corso au reușit să dea alarma.

„Două dimineața. Aud câinii mârâind. Nu mă trezesc de tot dar devin semiconștient. După vreo două minute Tiara Ibacka începe să latre. Întâi încet, apoi din ce în ce mai tare. Mayra și Maki mârâiau și scheunau în continuare.


Evident că am sărit din pat.

Deschid ușa și simt un ușor miros de fum. Mă întorc și-mi iau telefonul, ies din nou și din hol înhaț un extinctor (avem 8 în casă. Da, probabil sunt nebun...). Ajung la câini, toți trei zbârliți.

Mai fac câțiva pași și găsesc sursa mirosului de fum. Sărăcia asta de adaptor. Care nu fumega destul de tare încât să pornească senzorii de fum.

Dar probabil avea potențial s-o ia din loc dacă-l mai lăsam... Ce voiam să zic... nu știu care tot repetă că noi avem grijă de câini. Când, de fapt, atunci când e nevoie... ei au grijă de noi...”, a scris Cabral pe pagina sa de socializare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mircea Solcanu, apariţie incredibilă la un eveniment monden! Dezvăluiri cutremurătoare! "Nu mai am niciun prieten"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies