Cabral și Andreea Ibacka, părinți pentru a doua oară!

Cabral și Andreea Ibacka, părinți pentru a doua oară!
Cabral și Andreea Ibacka, părinți pentru a doua oară!

Cabral a făcut anunțul momentului! Va deveni tătic a doua oară și este mai fericit ca oricând.

Cabral și Andreea Ibacka au făcut anunțul momentului pe rețelele de socializare. Prezentatorul și soția lui au anunțat că vor deveni din nou părinți într-un mod cu totul inedit.

Cabral și Andreea Ibacka, părinți a doua oară

Cabral și Andreea Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară, asta după ce îndrăgostiții au postat pe rețelele de socializare aceeași fotografie amuzantă în care se arată și marele anunț.

Chiar dacă fanii nu știu încă dacă simpaticul Cabral va avea fetiță sau băiețel, carismaticul prezentator a ținut să precizeze că bebelușul se va naște în toamnă.

Citeste si: TOTUL despre cine este Bianca Iordache, dansatoarea care i-a furat inima lui Pepe

cabral si andreea ibacka parinti a doua oara
Cabral și Andreea Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară[Sursa foto: Facebook Andreea Ibacka]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, a scris Cabral în dreptul fotografiei.

La aceeași fotografie, dar repostată, Andreea Ibacka a lăsat câteva cuvinte emoționante, semn că este nerăbdătoare să-și întâlnească cel de-al doilea puiuț.

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit la prima vedere. Cum s-au cunoscut și când a început povestea lor de iubire

#family #love @cabralibacka @namikoibacka #home #baby ❤️”, a scris Andreea Ibacka.

Desigur că postarea celor doi nu a rămas fără comentarii care mai de care mai drăguțe, având în vedere că toată lumea i-a felicitat pe cei doi viitori părinți.

cabral al doilea copil
Cabral și-a anunțat fanii că soția lui este din nou însărcinată[Sursa foto: Facebook Cabral Ibacka]

”Felicităăăări!!!! Sarcină ușoară, sănătate multă și fericire nemăsurată!!!/ Felicitari.. Sa fie intr-un ceas bun😘😘/ Suuuuuper ❤️/ Felicitari, sa fiți sănătoși!/ Ce tare! ❤️ Bravo, dragilor! 🔥👏/ Felicităări!!! Sarcină ușoară !❤️/ Sunteți superbi! Să fiți sănătoși cu toții! ❤️
Sarcină ușoară, @andreeaibacka! ❤️🔥”, au fost câteva dintre mesajele primite de Cabral și Andreea Ibacka pe conturile de socializare.

În urmă cu ceva timp, Cabral a povestit și cum a cucerit-o pe Andreea acum 14 ani, iar de atunci rămânând suflete pereche.

”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece.

14 ani. Sau cam așa ceva…”, a spus Cabral.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Naomi Campbell a devenit mămică la 50 de ani!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies