Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix vor fi mame pentru prima dată!

little mix soliste
două dintre cele trei soliste ale formației Little Mix sunt însărcinate pentru prima oară

Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock au anunțat că sunt gravide la distanță de câteva zile. Solistele trupei Little Mix vor deveni mămică pentru prima oară.

Perrie Edwards a urmat-o pe colega sa de trupă, Leigh-Anne Pinnock și a anunțat că este gravidă, ambele artiste fiind la prima sarcină.

Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix vor deveni mame pentru prima dată

Jesy Nelson a părăsit trupa Little Mix la începutul acestui an, iar acum două dintre solistele formației urmează să devină mămici pentru prima oară.

Este vorba despre Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock, ambele anunțându-și sarcinile la distanță de câteva zile una de cealaltă.

Perrie Edwards și iubitul ei fotbalist, Alex Oxlade-Chamberlain, vor deveni părinți pentru prima oară, la fel fiind și în cazul lui Leigh-Anne Pinnock, vedeta care se iubește cu un alt fotbalist pe nume Andre Gray. 

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

leigh-anne pinnock mamica pentru prima oara
Leigh-Anne Pinnock va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Leigh-Anne Pinnock]

„Sunt atât de fericită să mă aflu în această ”călătorie” cu tine. Eu+ El= Tu

Suntem nerăbădători să te cunoaștem Ox”, a scris Perrie Edwards pe rețelele de socializare acolo unde a postat fotografii cu burtica de gravidă, dar și cu viitorul tătic ce nu-și mai încape în piele de fericire.

Citeste si: Anca Serea, însărcinată pentru a șaptea oară?! Ce au observat fanii?

De cum a văzut postarea prietenei și colegei sale de trupă, Leigh-Anne Pinnock a ținut să o felicite pe aceasta, cântăreața aflându-se în aceeași ipostază de viitoare mămică.

perrie edwards gravida prima oara
Perrie Edwards va deveni mămică pentru prima oară, alături de colega sa de trupă[Sursa foto: Instagram Perrie Edwards]

Cele două soliste ale trupei Little Mix sunt împreună cu partenerii lor de aproximativ cinci ani, cea din urmă fiind și logodită de aproape un an de zile cu fotbalistul Andre Grey.

Chiar dacă a plecat din trupa Little Mix, Jesy Nelson este extrem de fericită pentru colegele sale, însă a dorit să-și păstreze sănătatea mintală departe de răutățile internauților.

„Mai presus de toate vreau să le mulțumesc lui Jade, Perrie și Leigh-Anne pentru că au creat unele dintre cele mai uimitoare amintiri pe care le am. Nu voi uita niciodată", a declarat Jesy Nelson.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce a pățit Daniela Iliescu de când Culiță Sterp se află la Survivor România?! ”Să fii mândră"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies