Cabral și Andreea Ibacka sărbătoresc 10 ani de căsnicie!

cabral si andreea ibacka sarbatoresc
Cabral și Andreea Ibacka sărbătoresc 10 ani de căsnicie

Cabral și Andreea Ibacka urmează să devină părinți pentru a doua oară și sărbătoresc 10 ani de când s-au căsătorit.

După ce și-au anunțat fanii că vor deveni părinți pentru a doua oară, Cabral și Andreea Ibacka mai au o veste de oferit...sărbătoresc 10 ani de căsnicie!

Cabral și Andreea Ibacka sărbătoresc 10 ani de căsnicie!

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și dovada stă în cei 10 ani de când sunt căsătoriți. Recent, cei doi îndrăgostiți au anunțat că urmează să devină părinți pentru a doua oară, iar vestea i-a luat pe surprindere pe toți.

Andreea Ibacka a mărturisit că împreună cu Cabral a trecut prin multe greutăți de-a lungul anilor, însă ea este o fire răbdătoare și totul a mers în direcția cea bună.

Citeste si: Andreea Ibacka a dezvăluit ecografia bebelușului, după ce a anunțat că este gravidă

cabral si andreea ibacka relatie
Cabral și Andreea Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a mărturisit Andreea Ibacka.

Citeste si: Cabral, clipe de panică la primele ore ale zilei: „Am auzit-o urlând...”

Andreea Ibacka a povestit, de asemenea, și momentul în care Cabral s-a hotărât să o ceară de nevastă, dat fiind faptul că a fost unul inedit.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiune, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu, practic, am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta.

andreea ibacka declaratii
Andreea Ibacka va deveni mămică pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram Andreea Ibacka]

Eram deja de 3 ani împreună. Era cumva o continuare firească a poveștii noastre.

Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon.

Am păstrat suspansul și am coborât la el”, a declarat actrița.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Actrița Michaela Prosan din Fructul Oprit este însărcinată pentru prima oară

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies