Cancerul care nu doare si nu are simptome. Din ce în ce mai multe femei află prea târziu că îl au

Cancerul care nu doare si nu are simptome. Din ce în ce mai multe femei află prea târziu că îl au

Suntem în era evoluţiei, totul se schimbă foarte rapid, totul se modernizează, apar tot felul de tehnologii, de aparate menite să ajute, să prevină sau să vindece bolile care afectează din ce în ce mai multe femei.

Pe cât de repede se modernizează, la fel de repede apar şi maladiile şi fel de fel de forme de cancer, care mai de care mai grave, mai dificil de depistat, dar şi cu simptome simple, care nu prevestesc nimic de speriat, nimic grav sau imposibil de tratat.

În ziua de astăzi, cu tot cu evoluţia de care ne bucurăm, s-a ajuns în acest punct, în care cancerul se tratează cu pastile pentru răceală şi gripă sau cu tratament pentru infecţii urinare, iar orice boală tratată necorespunzător dă semne de ameliorare, dar atacă pe altă parte, iar organele tot bolnave se cheamă că sunt.

Fără atenţie, aparate performante care să spună exact ce se întâmplă, de fapt, fără tratamentul adecvat, boala se dezvoltă. Cel mai probabil adevărata boală va fi depistată în momentul în care va fi imposibil să mai existe şanse de vindecare, vreun tratament care să răspundă şi să dea rezultatele dorite – vindecarea.

Citeste si: Boala gură-mână-picior este foarte periculoasă- simptome și tratament

Citeste si: Semnele cancerului de colon pe care nu trebuie să le ignori. Poţi să ai boala şi să nu ştii

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cancerul de sân. Care sunt primele simptome. Dacă observi asta, mergi imediat la medic până nu e prea târziu

Simptomele sunt banale, rezultatele sunt grave, iar boala este cât se poate de reală.

Simptomele cancerului la vezică nu se văd şi nici nu există vreo durere care să atragă atenţia şi să te trimită la medic.

Dacă este în faza de început, această formă de cancer poate fi descoperită la timp, dar se şi poate vindeca.

Cum poate fi depistată maladia?

Totul se poate descoperi în urma unui consult medical amănunţit. O radiografie abdominală, pentru depistarea/localizarea tumorii, şi nişte analize de urină.

În urma acestor simptome poate fi identificată boala

Boala poate cuprinde mare parte din vezica urinară, iar principalul simptom este deseori confundat cu o uşoară infecţie urinară. Abia atunci, viitoarea pacientă va merge la medic, va cere un consult şi va afla adevărul despre boala de care suferă.

Orice femeie se va panica în momentul în care va vedea că urinează mult mai des ca înainte, că are probleme la urinare şi că urinează cu sânge.

Există situaţii când femeia bolnavă de această formă de cancer poate avea probleme urinare, dar şi dureri lombare şi este posibil să i se umfle picioarele.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Boala gură-mână-picior este foarte periculoasă - simptome și tratament

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină