Când apelează o femeie la transplantul de păr. “Femeile nu ar trebui să spună că pierderea părului este genetică şi că nu pot face nimic în acest sens.”

transplant par femei
Când apelează o femeie la transplantul de păr

Transplantul de păr pentru femei este o metodă tot mai des întâlnită în rândul persoanelor de sex feminin. Cu se poate realiza acest lucru şi ce trebuie să cunoşti despre procedură?

Aflați din rândurile următoare, care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați atunci când doriți să realizați un transplant de păr. În plus, descoperiți cum decurge o operație de acest timp.

Într-un emisiunea “Apel la consilier” difuzată pe postul Kanal D,  s-a dezbătut un subiect de interes, tot mai întâlnit în rândul persoanelor de sex feminin.

Care sunt cauzele căderii părului la femei

Citește și: “Nu e alcool, e medicament.” Monica Tatoiu, sfaturi utile pentru femeile la menopauză

implant par femei pret
Când apelează o femeie la transplantul de păr[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce înseamnă, mai exact, cancerul. ”În organismul nostru există 60-100 de trilioane de celule.”

“Cauzele căderii părului la femei, ca la bărbați, pot apărea din motive hormonale, motive genetice, stres sau lipsa anumitor vitamine şi minerale în organism.

Ce mai important lucru pe care îl văd la femei, care cauzează cea mai mare cădere a părului, este provocată de unele aplicații care vor deteriora părul. De exemplu, legarea părului prea des este unul dintre cele mai importante motive. Folosirea prea multor produse cosmetice, supunerea părului la prea multe chimicale externe, este un motiv de risc foarte important. Am pus acest lucru în top. Am văzut că stresul este foarte eficient în pierderea părului femeilor.
Desigur, obiceiurile nutriționale, modul în care trăiesc oamenii, unde trăiesc, poluarea aerului chimicale grele la care sunt expuși, toate joacă un rol foarte important. Toți factorii pe care îi numim epigenetici, joacă un rol. Genetica are un rol foarte important.

Femeile nu ar trebui să spună că pierderea părului este genetică şi că nu pot face nimic în acest sens. Dimpotrivă, există multe lucruri de făcut pentru pacienții de sex feminin.

Există o percepție falsă că toate femeile cu căderea părului sunt potrivite pentru transplantul de păr. Această situație este mult mai clară la bărbaţi.” a spus doctorul Hamid Aydin, pentru Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum se realizează transplantul de păr 

Citește și: Ce este botoxul și cum putem preveni îmbătrânirea pielii. ”Botoxul nu rezolvă decât contracția musculară, nu îți dă volum al feței.”

Mi am facut implant de par
Când apelează o femeie la transplantul de păr[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."

Întotdeauna trebuie să se lucreze asupra cauzei transplantului de păr şi să alegeţi bine pacientul.

Conform statisticilor, în jur de 80% – 90% din dintre pacienții care cred că sunt potriviți pentru transplantul de păr, nu sunt potriviți pentru această procedură. Există multe etape care trebuie făcute înainte de transplantul de păr.

“Este o problemă care poate fi rezolvată fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală, cum ar fi unele tratamente diferite, aplicații cu ace, unele aplicații speciale, cum ar fi celulele stem.

Este mult mai corect să rezolvăm problema cu metode de tratament nechirurgical. Cu toate acestea, dacă pacienta nu poate beneficia de aceste tratamente, poate fi o pacientă tipică pentru transplantul de păr. Pe scurt, aceasta este opinia unui medic.” a declarat doctorul.

De multe ori, prezența in cabinet a pacientului, nu este tocmai necesară. Medicul poate vedea situația si in urma vizionarii unor poze, videoclipuri sau discuții video. Femeile fată de bărbați, au o reticentă in privința scurtării părului.

“Totul se supune aproape aceleași proceduri ca si transplantul de păr pentru bărbați. In primul rand, pacientul trebuie examinat. Cu alte cuvinte, este necesar să obțineți opinia unui medic.”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

După ce pacienta primește avizul unui medic specializat, este programată pentru operație. După ce femeia ajunge in clinică, din nou este examinată de către doctor. Pacienta este informată de cantitatea de grefă ce o sa fie transplantată.

Procedura pentru transplantul de păr la femei

cat costa un implant de par
Când apelează o femeie la transplantul de păr[Sursa foto: Freepik]

Procedura are următorii pași: “Procesul de recoltare a grefei este realizat cu ajutorul unor dispozitive speciale si durează aproximativ o oră si jumătate pentru pacientele de sex feminin. Apoi medicii trec la procesul de deschidere a canalului. Aceasta este cea de-a doua etapă si este o etapă foarte importantă. Fără a deteriora părul existent, se deschid găurile in care vor fi transplantate rădăcinile. Acest lucru durează aproximativ o oră si jumătate.”

După o scurtă pauză, pacienta urmează etapa de transplantare a rădăcinilor in canalele deschise. După ce se realizează acest lucru, procedura este încheiată definitiv. Solicitanta operației este pansată si primește medicamentele din partea medicului.

Există si o altă posibilitate de a face transplant de păr, fără a rade tot părul femeii. Este denumită ”metoda ferestrei” pentru femeile care au părul mai lung de 8 cm.

După ce sunt recoltate rădăcinile de păr din zona cefei, se pregătește partea frontala pentru transplant, prin deschiderea canalelor.

Aceasta este o metodă des întâlnită in rândul pacientelor care apelează la transplantul de par.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Secretele Elenei Merișoreanu. „Puteam să spun adio carierei muzicale”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies