Când se aplică serul pe față. Ordinea aplicării produselor cosmetice

ser de fata

Ser de față

Află din rândurile de mai jos când trebuie să aplici serul pe față, dar și care este ordinea aplicării corecte a produselor cosmetice.

 

Orice doamnă are nevoie de o rutină de îngrijire a pielii, potrivite tipului de ten. Există numeroși factori care ne pot afecta sănătatea pielii și de aceea este nevoie să folosim diverse produse de îngrijire. Indiferent câtă atenție vei acorda machiajului tău, fără un ten sănătos și strălucitor, chipul tău nu va arăta bine. Descoperă în rândurile de mai jos câteva sfaturi utile pentru orice femeie care își dorește un ten strălucitor, cu un aspect fresh!

Cand se aplică serul pe față, înainte sau după cremă?

Citește și: De ce se strânge fondul de ten pe față. Cum se aplică corect și ce trebuie să folosești înainte

Citește și: Sfaturi simple pentru a-ți păstra buzele frumoase

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Există pe piață o mulțime de seruri care să ne ajute să avem o piele frumoasă și sănătoasă, de la ser cu vitamina C, acid hialuronic, colagen, retinol și așa mai departe. Odată ce ai găsit serurile care se potrivesc cu nevoile tale, trebuie să le aplici corect pe ten. După ce ți-ai curățat fața, următorul pas pe care îl poți face este să aplici serul. După ce te asiguri că acesta a intrat în piele, poți aplica o cremă hidratantă, sau oricare este potrivită pentru tenul tău.

Întotdeauna crema este ultimul pas într-o rutină de îngrijire a pielii, indiferent de tipul tău de ten.

Diferența dintre ser și cremă

cand se aplica serul pe fata
Când se aplică serul de față[Sursa foto: freepik]

Există diferențe clare între ser și cremă. Serul este o formulă cu concentrație mare de ingrediente active, care sunt concepute pentru a intra a profund în piele și a oferi beneficii specifice, cum ar fi hidratarea profundă, reducerea ridurilor sau uniformizarea tenului.

Textura sa este una lejeră, fiind adesea lichidă sau sub formă de gelatină, ceea ce îl face ideal pentru a fi aplicat înainte de cremă. Crema este mai densă și mai bogată în substanțe emoliente, care sunt menite să închidă hidratarea și să formeze o barieră de protecție asupra pielii. Cu toate că o cremă poate avea numeroase ingrediente active, concentrația acestora este mai scăzută decât a unui ser.
Diferențele principale dintre aceste două produse sunt texturile și concentrația ingredientelor din compoziție.

Cum se aplică corect serul pe față

ser pentru ten
Ser pentru ten[Sursa foto: freepik]

Nu doar ordinea și produsele sunt importante într-o rutină de îngrijire, ci și modul în care le aplici. Aplicarea corectă a serului pe față este importantă pentru a beneficia de toate proprietățile sale, dar și pentru a obține rezultatele dorite în rutina de îngrijire a pielii.

Metoda cea mai eficientă de aplicare a serului este direct pe piele, apoi tot ce trebuie să faci este să îți masezi tenul, până când serul a intrat complet în piele. De asemenea, poți să te folosești de un dispozitiv special pentru masarea tenului, pentru a te bucura de și mai multe beneficii.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Ordinea aplicării produselor de skincare

rutina de ingrijire a tenului
Rutina de îngrijire a tenului [Sursa foto: freepik]

Fiecare doamnă ar trebui să aibă o rutină de dimineață și una de seară, pentru a își menține o piele frumoasă și strălucitoare. Iată câțiva pași pentru o rutină de seară corectă:

În primul rând, este esențial să te demachiezi cu ajutorul unui demachiant potrivit pielii tale și cu dischete. Nu sări peste acest pas, chiar dacă nu ai folosit machiaj. După ce te-ai asigurat că nu mai ai machiaj pe față, folosește un gel de curățare, pentru a elimina toate impuritățile de la nivelul tenului. Ulterior, aplică apă termală pe față, pe care să o ștergi apoi cu o dischetă. Următorul pas este aplicarea unu i toner potrivit tipului tău de ten. Abia apoi urmează să aplici un ser de față. Următorul pas este acela de a aplica o cremă hidratantă, după ce serul a intrat în piele. Nu uita și de crema pentru conturul ochilor, care te va ajuta să diminuezi cearcănele inestetice.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

12 obiceiuri pe care le practică femeile care arată mereu bine

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies