Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România?! "Daniela trebuie să nască peste..."

daniela iliescu mamica
Daniela Iliescu îi va dărui lui Culiță Sterp primul copil, un băiețel

Culiță Sterp și Daniela Iliescu urmează să devină părinți în scurt timp. Deși artistul se află încă la Survivor România, iubita lui mai are puțin și naște.

Culiță Sterp de la Survivor România va deveni tătic în scurt timp, chiar dacă se află în continuare în Republica Dominicană. Daniela Iliescu va aduce pe lume un băiețel în aproximativ 6 săptămâni. 

Când va naște iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România?!

Însărcinată în al treilea trimestru, Daniela Iliescu mai are puțin de așteptat până își va strânge copilul la piept pentru prima oară.

Culiță Sterp de la Survivor România va deveni tătic pentru prima oară și bucuria cea mare a simțit-o atunci când a aflat că va avea un băiețel.

Chiar dacă se află încă în Republica Dominicană la Survivor România, Culiță Sterp este mereu cu gândul acasă, acolo unde îl așteaptă iubita lui, viitoarea mămică a fiului său.

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

culita sterp daniela iliescu
Culiță Sterp va deveni tătic pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

De asemenea, Culiță Sterp va fi întâmpinat și de nepoțica lui, Carla Elena, adusă pe lume chiar în Sâmbăta Mare și fiind o minune pentru întreaga familie a artistului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"El e acolo și fata, Daniela, trebuie să nască peste 6 săptămâni", spune mama Geta.

Citeste si: Larisa Udilă de la Bravo, ai stil, declarații terifiante despre starea de sănătate: "Pe mine m-a afectat mai mult"

Culiță Sterp se luptă încă pentru câștigarea premiului cel mare de la Survivor România și speră că va ajunge acasă învingător pentru ca toată lumea să fie mândră de el.

"O să ne descurcăm și fără el, sper", mai spune mama lui Culiță Sterp.

daniela iubita lui culita sterp
Daniela Iliescu va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Ileana Sterp a născut în Sâmbăta Mare, pe cale naturală, o minune de fetiță care bucură întreaga familie.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.

Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

RaeLynn și Josh Davis vor deveni părinți pentru prima oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies