Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte
Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

În urmă cu scurt timp, despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a șocat showbizul românesc. După ce cântăreața a decis să rupă relația, s-a îndrăgostit de regizorul Anghel Damian.

După 5 ani de relație, artista și nepotul lui Nea Mărin și-au spus adio și recent, au apărut informații despre motivele acestei rupturi.

Theo Rose și Alex Leonte, despărțire după 5 ani de relație

theo rose relatie
Prin ce a trecut Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sunt supărat cu spume!” Dorian Popa, nervos după ce hoții l-au furat

Theo Rose și-a uimit fanii în momentul în care a anunțat că ea și Alex nu mai formează un cuplu.

Mai mult, cântăreața a intrat într-o altă relație, cu regizorul serialului în care ea joacă, Anghel Damian. Pe parcursul timpului, Theo a afirmat că nu a fost vorba de înșelat, pentru că lucrurile nu mai stăteau bine între ea și Alex, de ceva timp. Cu toate că păreau fericiți împreună, cei doi aveau o relație toxică, de aproximativ un an. Așadar, după ce o vreme Theo Rose i-a acceptat comportamentul neadecvat al partenerului ei, a decis să pună stop și să își găsească fericirea.

Ce comportament a avut Alex Leonte în relație

theo rose si alex
Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

Presa speculează că problemele în relația celor doi au apărut în luna august a anului trecut.

În ultima perioadă, Theo Rose a început să aibă mult succes în țara noastră. Astfel, tânăra are multe proiecte și cântări, din care câștigă sume mari de bani. Zvonurile spun că din acest motiv, Alex Leonte se mulțumea cu banii câștigați de iubita lui, refuzând să aibă propria sursă de venit, sau să se angajeze. De asemenea, se crede că nepotul lui Ne Mărin ar fi avut probleme cu jocurile de noroc, cu alcoolul, având un comportament verbal abuziv cu Theo.
Mai mult, conform surselor, se zvonește că Theo i-ar fi spus lui Alex să plece din apartamentul în care cei doi locuiau de câțiva ani, însă el a refuzat, pe motivul faptului că nu se poate întreține singur.

Cu toate acestea, pentru a umple acest gol, Alex Leonte a început, în ultimul timp, să o însoțească pe artistă la evenimente, pentru a o susține.

Theo Rose, succes la doar 24 de ani

theo rose relatie toxica
Theo Rose susține că a avut o relație toxică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: "Cel mai mare cadou pentru noi!" Cum se va da darul la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu

Îl ultimii ani, Theo Rose s-a bucurat de roadele muncii sale și a devenit foarte populară în România. Vedeta are o carieră muzicală de succes și se pare că îi merge din ce în ce mai bine, având numeroase proiecte. Artista a suferit din dragoste în ultima perioadă, însă acum se declară fericită alături de noul ei partener, Anghel Damian, cu care împarte același platou de filmare.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat” George Simion s-a cununat civil cu Ilinca Munteanu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies