Care este rolul cadourilor într-o relație

ce rol au cadourile intr-o relatie
Ce rol au cadourile într-o relație

Cadourile fac parte din viața noastră de zi cu zi, în diverse momente și pentru o mulțime de persoane. Totuși, unul din cel mai important cadou este cel pentru partenerul de viață. În special de la apariția rețelelor de socializare, pretențiile oamenilor cu privire la cadouri au crescut, ceea ce vine cu o mare presiune pentru cel care vrea să ofere un dar.

În cadrul unei emisiuni, psihoterapeutul Alina Iliescu a explicat ce rol are un cadou într-o relație, dar și ce ar trebui să facă bărbații în luna martie, luna cadourilor pentru doamne.

Cât de importantă este luna martie

cadouri cupluri
De ce este bine să oferi cadouri partenerului de viață[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ce îmbunătățiri poți aduce relației de cuplu

Primăvara începe cu momente foarte frumoase pentru femei, fiindcă se simt și mai iubite și apreciate decât în restul anului.

Fie că bărbatul din relație obișnuiește să facă des cadouri, sau mai rar, doar la ocazii speciale, acesta trebuie să acorde un mare interes pentru sărbătorile de 1 și 8 martie.

„Presiunea socială a rețelelor de socializarea creează o nevoie. În ziua de astăzi, bărbații ar trebui să se pregătească din 7 martie, mai ales dacă sunt tați. Este frumos să punem în valoare ziua mamei și a femeii.”

, a declarat specialistul.

De asemenea, este important ca gestul să vină la momentul potrivit, nu cu întârziere. Femeile apreciază foarte mult un bărbat care este atent la detalii și care se dedică cu adevărat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„O recomandare pentru tați și pentru bărbați în general este ca în aceste zile, în care este mai multă presiune socială, să aibă mai multă grijă și să pregătească din timp florile și cadourile, pentru că noi

chiar apreciem.”, a mărturisit Alina Iliescu.

Cât de mult contează cadourile într-un cuplu

de ce sunt cadourile importante in relatie
De ce sunt cadourile importante în relație[Sursa foto: freepik]

Citește și: Coșurile cu flori: Un cadou deosebit indiferent de sezon

Fie că vorbim de bărbați sau femei, fiecare din noi are nevoie să se simtă apreciat și iubit. Acțiunile noastre de zi cu zi pot reflecta ceea ce simțim pentru cel de lângă noi, însă și cadourile joacă un rol important în această situație.

Este greșit faptul că multe persoane consideră femeile materialiste, doar pentru simplul fapt că își doresc daruri grandioase. De fapt, un cadou scump reflectă un efort mai mare din partea celui iubit.

„Cu cât cadoul este mai scump, mai frumos, cu cât buchetul de flori este mai mare și mai interesant, cu atât bărbatul de lângă tine este mai potent și de aici rezultă că te valorizează și te apreciază mai mult.”,

a declarat psihoterapeutul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Femeile trebuie să înțeleagă că și ele trebuie să ofere cadouri, nu doar să primească.

Într-o relație, micile atenții contează foarte mult pentru armonia dintre cei doi parteneri. Este extrem de important să facem și gesturi mici, zi de zi, nu doar cadouri scumpe la evenimente importante, cum este ziua de naștere, Crăciunul, ziua îndrăgostiților și așa mai departe.

Cadourile și atențiile pe care i le poți face iubitului tău

importanta cadourilor in cuplu
Importanța cadourilor în cuplu[Sursa foto: freepik]

Citește și: Idei de cadouri tradiționale românești pentru străini

Nu ezita să îi arăți persoanei iubite cât mai des aprecierea ta. Chiar dacă faci eforturi mai mari la ocaziile speciale, este esențial să te dedici cât mai des relației. Așadar, poți apela la lucruri mărunte, care să îi facă ziua mai bună iubitului tău. Acestea pot fi mici atenții, precum o prăjitură, o carte pe care și-o dorește de mult, sau chiar un bilețel de dragoste lăsat prin casă. De asemenea, oamenii apreciază mult un cadou util, care să le reflecte personalitatea. Gândește-te de ce are nevoie partenerul tău și surprinde-l cu ceva ce îi va fi de folos cu adevărat. În cazul în care îți dorești să petreci timp de calitate alături de el, îl poți surprinde cu o activitate pe care să o faceți împreună, cum ar fi o zi la spa, o escapadă romantică, un film sau chiar ceva ce își dorea de mult timp să facă.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Care este motivul pentru care relațiile de cuplu se răcesc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies