Care este rutina de beauty pentru un ten radiant, strălucitor și sănătos

Care este rutina de beauty pentru un ten radiant, strălucitor și sănătos
Care este rutina de beauty pentru un ten radiant, strălucitor și sănătos

Aflați din rândurile următoare ce presupune o rutină de beauty pentru un ten de porțelan.

Toată lumea își dorește să aibă parte de un ten de porțelan, radiant, strălucitor, sănătos și lipsit de imperfecțiuni. Acest lucru este însă foarte greu de obținut și presupune multă disciplină și un minim de efort necesar, astfel încât să respecți o rutină corectă și complexă pentru a avea parte de rezultatul dorit.

În cadrul unei emisiuni, Diana Baicu, specialist în frumusețe a dezvăluit care sunt secretele unui ten de porțelan, cu pori diminuați.

 „ Putem să fim undeva aproape de acel ten de porțelan dacă avem o rutină de îngrijire corectă și destul de complexă și dacă apelăm și la tratamente cosmetice sau tratamente de medicină estetică. În primul rând, ca să avem un ten de porțelan, trebuie să avem porii cât mai închiși, să avem o granulație a pielii cât mai fină și să avem o culoare cât mai uniformă .”, a precizat specialistul în domeniu.

Rutina de beauty pentru un ten radiant, strălucitor și sănătos

Citește și: Ce este acidul glicolic și cum îl introduci în rutina ta de îngrijire

Care este rutina de beauty pentru un ten radiant, strălucitor și sănătos

Aflați în continuarea articolului care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi în rutina ta de îngrijire pentru a avea parte de un ten ca de porțelan.

Pasul unu. Curățare

Un ten strălucitor și sănătos trebuie în primul rând să fie un ten curat, lipsit de imperfecțiuni. Astfel, este foarte important ca înainte de toate să vă curățați foarte bine tenul, iar specialistul în domeniu recomandă dubla curățare.

Nu se poate să avem un ten de porțelan dacă nu facem curățarea cât mai bine.

Prima dată folosim un produs solubil în ulei, iar după folosim un produs solubil în apă .”, a explicat specialistul în domeniu.

Pasul doi. Toner

Citește și: Cum să ai un ten strălucitor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care este rutina de beauty pentru un ten radiant, strălucitor și sănătos

Pentru a avea parte de efectul dorit, există anumite tonere care au efect de tratament și care se aplică pe tenul curat pe o dischetă și se întinde pe toată fața. Specialistul în domeniu recomandă să fie folosit de două ori pe zi, trei zile pe săptămână, timp de trei săptămâni.

Pasul trei. Preserum

Ultimele inovații în frumusețe reprezintă anumite produse de tipul preserumuri, care se aplică înainte de serumul propriu-zis, făcând ca celelalte produse să acționeze foarte bine.

În acest caz, specialistul în domeniu le recomandă pe cele cu acid hialuronic.

Pasul patru. Serum

Există anumite serumuri special concepute pentru închiderea porilor, care ne ajută să avem parte de un aspect luminos al tenului și lipsit de imperfecțiuni.

Aplicăm serumul și dimineața și seara sau dacă pielea noastră este grasă, putem să folosim fiole pe bază de fito alfahidroxiacizi .”, a precizat specialistul în domeniu.

Pasul cinci. Aplicăm cremă regenerantă.

Acest pas este la fel de important deoarece trebuie să sigilăm întreg tratamentul prin intermediul unei creme care să aibă efect de regenerare a țesutului pielii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul șase. Aplicăm cremă cu factor de protecție solară.

Toți specialiștii în frumusețe ne recomandă să nu ieșim niciodată din casă până nu aplicăm cremă cu factor de protecție solară, indiferent de anotimp, soarele având o mulțime de efecte negative asupra pielii.

Soarele este cel care ne deschide porii și o să facă să fie și mai proeminenți .”, a precizat specialistul în domeniu.

Ce trebuie să facem pentru a obține un ten de porțelan

Citește și: Metode prin care poți rămâne tânără fără intervenții estetice

Ce trebuie să facem pentru a obține un ten de porțelan

Pe lângă rutina de beauty explicată mai sus, există și alte produse sau tratamente care se fac pentru a avea mai multe șanse de reușită. Printre acestea se numără și  cremele și măștile care se lasă peste noapte.

 „ Consistența lor este una foarte ușoară. Nu trebuie să le îndepărtăm de pe față. Le aplicăm seara, se absorb cam în 10 minute și dormim cu ele așa. A doua zi o să ne trezim cu tenul foarte luminos, cu o strălucire naturală și o culoare uniformă a tenului .”, a explicat specialistul în domeniu.

De asemenea, pentru persoanele care au trecut de o anumită vârstă, este recomandat să apeleze la anumite tratamente cosmetice sau de medicină estetică.

Dacă vrem să avem acel ten absolut impecabil și poate avem deja o anumită vârstă, trebuie să apelăm la tratamentele cosmetice sau de medicină estetică. Cu foarte mare eficiență în ceea ce privește obținerea unui ten de porțelan sunt tratamentele cu radiofrecvență fracționată sau anumite kituri de mezoterapie .”, a spus specialistul în domeniu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce este botoxul și cum putem preveni îmbătrânirea pielii. Sfaturi pentru a păstra o piele sănătoasă și strălucitoare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies