Care este rutina Monicăi Anghel pentru a-și păstra silueta după kilogramele pierdute: “Eu mă simt extraordinar de bine așa. Sunt și zile în care beau doar lichide.”

Care este rutina Monicăi Anghel pentru a-și păstra silueta după kilogramele pierdute: “Eu mă simt extraordinar de bine așa. Sunt și zile în care beau doar lichide.”
Care este rutina Monicăi Anghel pentru a-și păstra silueta după kilogramele pierdute: “Eu mă simt extraordinar de bine așa. Sunt și zile în care beau doar lichide.”

Monica Anghel a vorbit despre rutina ei alimentară și lucrurile care au făcut-o să înțeleagă de ce acumula kilograme în plus.

Monica Anghel, cunoscuta și îndrăgită artistă, a trecut printr-o transformare importantă atunci când a ales să își schimbe stilul alimentar, dar și tot ce ține de rutina ei de zi cu zi. Invitată în cadrul podcastului Life Arhitect, aceasta  a vorbit despre tentațiile mâncării, dar și ce anume trebuie să respectăm dacă nu ne dorim să ne îngrășăm. 

“Gândește-te că noi, în jurul nostru, avem peste tot mâncare și suntem tentați să mâncăm.

Noi, de fapt, “mâncăm cu ochii”, nu avem nevoie de atâta mâncare. Gândește-te că atunci când oamenii au ajuns pe pământul acesta, fiind creați de Dumnezeu, cât rămânea din hrana animalelor, o bucățică foarte mică, și în rest, ce făceai? Alergai. Era tot un fel de sport. Mi-a explicat cum este cu pancreasul, de ce ne îngrășăm. Atunci când insulina din pancreas crește, automat ne îngrășăm, mai pe scurt. Pentru că se creează zahăr în organism.
Pancreasul produce zahăr. De aceea trebuie să avem minim trei ore între o alună și o nucă. Pentru că noi, dacă mâncăm din 3 în 3 ore, și mâncare multă, evident că ne îngrășăm. Nici asta nu e o soluție, să mănânci des.”
, a spus Monica Anghel.

Cum arată rutina alimentară a Monicăi Anghel în prezent

Citește și: Care este stilul de viață al Monicăi Anghel și cum reușește să își mențină silueta de invidiat. „Când mă opresc în benzinărie, știu clar ce să îmi cumpăr. Mă simt foarte bine.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câte mese mănâncă Monica Anghel pe zi? Artista a vorbit despre ce își cumpără de la benzinărie atunci când este pe drumuri! „Carnea de porc este foarte sănătoasă, nu are grăsimi ascunse.”

Artista a mai mărturisit rutina pe care o are de patru ani, mâncând două mese pe zi, între 12-18, iar cel puțin o zi pe săptămână bea doar lichide și evită sucurile.

Monica spune că se simte extraordinar de bine așa, iar programul pe care îl are îi ajută foarte mult organismul. 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

“Eu mă simt extraordinar de bine așa, așa cum mănânc acum. Eu, de patru ani, așa am slăbit acum patru ani de când am ajuns prima dată la doamna doctor, mănânc două mese pe zi, între 12-18. Sunt și zile, una sau două zile pe săptămână, nu întotdeauna două, dar o zi pe săptămână este clar, beau doar lichide. Apă, ceai îndulcit, cafea fără zahăr, dar nu sucuri.”,

a mai mărturisit artista.

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Eu sunt la a doua tinerețe. Mă simt minunat. Trebuie să am grijă ce mănânc. Este foarte greu să te menții.” Monica Anghel a dezvăluit modalitatea prin care reușește să se mențină în formă, după ce a slăbit 40 de kilograme

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies