Care este smântâna folosită pentru frișcă. Cofetarii pricepuți știu secretul pentru cele mai gustoase creme!

Care este smântâna folosită pentru frișcă. Cofetarii pricepuți știu secretul pentru cele mai gustoase creme!
Care este smântâna folosită pentru frișcă

Gospodinele prepară o mulțime de feluri gustoase de deserturi pentru întreaga familie. Cu toții suntem fanii prăjiturilor și vrem ca acestea să fie învelite într-o frișcă savuroasă și sănătoasă.

Iată care este smântâna care trebuie folosită pentru frișcă. Cei mai buni cofetari au recomandat-o.

Citește și: Ce ingredient trebuie să adaugi în cafea pentru a scăpa de kilogramele în plus. Specialiștii te sfătuiesc să faci acest lucru

Ce smântână trebuie să folosești pentru frișcă

Care este smântâna folosită pentru frișcă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ingredientul secret pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cum să iasă delicioși fără să pui ulei!

Românii sunt fanii prăjiturilor și își doresc ca acestea să fie preparate cât mai sănătos. De obicei, conservanții aditivi sunt evitați de către gospodine, deoarece ele preferă să respecte rețetele tradiționale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dacă până acum nu ai mai încercat să faci frișcă, idea putea să îți dea bătăi de cap, dar în realitate lucrurile sunt mai simple decât crezi.

Trebuie să știi că nu este deloc dificil, mai ales dacă ții cont de câteva trucuri.

Pentru început, pentru a prepara o frișcă savuroasă, trebuie să alegi cu atenție tipul de smântână pe care îl folosești. Cofetarii recomandă să optezi doar pentru smântâna naturală, de țară, din lapte de vacă, care trebuie să aibă o grăsime de peste 30%, iar acest detaliu este asigurat atât timp cât smântâna nu a fost supusă procesărilor industriale.

Înainte de a bate smântâna, trebuie fii sigur că aceasta  este rece. Temperatura pe care trebuie să o prezinte produsul este de aproximativ 5-6 grade Celsius. Dacă are o temperatură mai ridicată, procesul de mixare va dura mai mult și nici nu se va întări suficient de mult încât să își mențină forma. Astfel, riști să se „taie”, adică să se producă o separare de unt în compoziție.

Citește și: Ingredientul secret care trebuie adăugat neapărat în pandișpan. Va avea un gust senzațional

Cum prepari smântână pentru ornat deserturi

Care este smântâna folosită pentru frișcă[Sursa foto: freepik]

Dacă ai cumpărat o smântână pentru frișcă, este indicat să o lași la rece și să te asiguri că vasul de bucătărie în care vei mixa smântâna va fi și el rece.

Toate ustensilele trebuie să fie curățate foarte bine.

Pentru început, smântâna se bate timp de două minute la viteză mică. Apoi, se face trecerea la mixarea la viteză mare. Este important să știi că smântâna nu trebuie mixată foarte mult timp, deoarece se va transforma în unt.

Care este smântâna folosită pentru frișcă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum poți negocia dulciurile cu copiii. Ce strategie trebuie să adopte mamele

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies