Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru. Descoperă bijuteriile litoralului cipriot!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru
Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru

Află din rândurile următoare care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru și planifică-ți o vacanță de neuitat!

Sezonul estival a început deja, iar odată cu acesta putem în sfârșit să ne bucurăm de plajă, de soare și de un bronz perfect.

Pentru a avea parte de toate acestea trebuie mai întâi să ne găsim locația potrivită  care să ne ofere peisaje extraordinare scăldate în lumina soarelui.

Cipru este cu siguranță în topul destinațiilor de vacanță indiferent de anotimp, mai ales că aici sezonul de plajă începe în mai și durează până la jumătatea lunii octombrie, iar iarna temperaturile nu scad sub 17 grade Celsius.

Astfel, capătul estic al Mării Mediterane, denumită și „Insula Afroditei” întâmpină anul sute de turiști care sunt așteptați să se relaxeze pe nisipurile fine, scăldate de apele limpezi în nuanțe de turcoaz, bucurându-se în același timp de peisajele impresionante care așteaptă să fie descoperite.  

Descoperă în continuarea articolului care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru și alege-ți destinația perfectă pentru vacanță!

Plaja Nissi

Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru
Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru[Sursa foto: freepik]

În topul bijuteriilor litoralului cipriot cu siguranță că se regăsește plaja Nissi, un loc cu adevărat luxuriant, înconjurat de munți, stânci marine și insule pitorești. Acolo, plaja albă ca zăpada este scăldată de un albastru turcoaz al mării, fiind martora celor mai nebunești petreceri de pe litoral. Dacă vrei să petreci o vacanță de vis alături de prietenii tăi sau de persoana iubită, atunci aceasta este una dintre destinațiile pe care trebuie să o iei în calcul.

Bucură-te de concertele și evenimentele culturale organizate pe timp de noapte, iar ziua ia-ți doza de adrenalină prin intermediul sporturilor nautice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Plaja Makronissos

Plaja Makronissos este o plajă curată, formată din trei golfuri mici, care se întind în direcții diferite.

Astfel, ai posibilitatea de a petrece timp admirând peisajele diferite de pe malurile fiecărui golf. Mai mult decât atât, dacă ești un pasionat al istoriei cipriote, atunci trebuie neapărat să vizitezi siturile arheologice ale Mormintelor din Makronissos. Plaja Makronissos constituie locul ideal pentru vacanțele cu familia, oferind o varietate largă de restaurante cu un climat confortabil și numeroase opțiuni de agrement.

Plaja Coral Bay

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Egipt. Descoperă cele mai frumoase plaje de pe litoralul egiptean!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru
Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru[Sursa foto: pexels]

Coral Bay este locul ideal unde poți să te relaxezi pe nisipul fin, bucurându-te de razele suave ale soarelui și de adierea plăcută a mării. Este o plajă liniștită, foarte curată, de o frumusețe aparte. De asemenea, are una dintre cele mai bune taverne din Cipru, unde te poți bucura de o mâncare de-a dreptul delicioasă.

Plaja Pissouri

Plaja Pissouri este o plajă specială datorită stâncilor de calcare ce o înconjoară, în care se reflectă razele soarelui, oferind un spectacol de lumini care pun în evidență peisajul de poveste. Nisipul fin a fost înlocuit cu pietricele colorate, iar apele curate au o temperatură perfectă pe întreg parcursul sezonului. Este locul ideal atât pentru o vacanță romantică, cât și pentru una cu familia sau cu prietenii, îmbinând toate elementele necesare pentru o vacanță reușită: mare, soare, relaxare, peisaje de poveste și mâncare bună.

Mai mult decât atât, ai o varietate largă de sporturi acvatice pe care le poți încerca.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Plaja Mackenzie

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța. Descoperă cele mai frumoase destinații de vacanță de pe litoralul francez!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru
Care sunt cele mai frumoase plaje din Cipru[Sursa foto: pexels]

O altă plajă spectaculoasă de pe litoralul cirpriot, aflată în apropierea Aeroportului Internațional Larnaca este plaja Mackenzie. Este locul ideal unde te poți bucura de o apă cristalină și de nisipul fin, care se întinde pe o distanță de un kilometru. Dacă alegi să petreci o vacanță pe această plajă, atunci trebuie să știi că ai făcut alegerea corectă deoarece te poți bucura de atmosfera mediteraneană oferită de gama largă de restaurante și taverne de pe plajă și din apropriere. De asemenea, plaja Mackenzie reprezintă locul ideal pentru iubitorii de sporturi nautice, care pot să practice schi nautic, windsurf și să se scufunde în experiențe de neuitat generate de claritatea uimitoare a apei.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Care sunt cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Topul celor mai spectaculoase plaje, ce te vor cuceri cu apele lor cristaline și peisajele de neuitat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies