Care sunt femeile din zodiac regretate de bărbaţi, după ce le părăsesc

horoscop despre femei
Horoscop

Mulți bărbați ajung să își părăsească partenera de viață, din diverse motive. Unul dintre acestea poate fi chiar o altă femeie.... Ulterior, unii dintre ei realizează că au făcut greșeala vieții lor.

Femeia Balanță oferă experiențe de neuitat

femeia balanta
Horoscop zodia Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce zodii își spun adio până la finalul anului

Balanța este o persoană ușor de remarcat, pentru că, de cele mai multe ori iese în evidență. De aceea, femeile născute sub acest semn zodiacal, își doresc să rămână în mintea partenerului, pentru totdeauna. Această femeie puternică și senzuală se va dedica total într-o relație și îi va oferi partenerului de viață tot ceea ce își dorește.

Însă Balanțele nu uită niciodată atunci când le rănești. Bărbatul care a călcat strâmb în fața femeii Balanță îi va fi imposibil să o recucerească. Bărbații care vor părăsi această femeie vor regreta amarnic, căutând toată viața lor o companie care să se apropie măcar de felul de a fi al Balanței.

Femeia Fecioară aduce cea mai multă iubire într-o relație

horoscop relatii
Horoscop zodia Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Persoanele născute în zodia Fecioară sunt persoane sensibile, care au de oferit multă dragoste și afecțiune. Bărbații care au relații cu o femeie Fecioară se vor simți întotdeauna apreciați și iubiți.

Poate unii dintre ei se vor considera sufocați în relație, de aceea vor încerca să plece din această poveste de dragoste. Dacă inima unei femei din această zodie va fi frântă, nu va mai exista cale de întoarcere către ea. Cei mai mulți bărbați care le greșesc femeilor născute în această zodie, realizează că nimeni nu îi privește și nu le vorbește atât de frumos. Astfel, acești bărbați vor regreta, pentru că nu vor mai găsi o persoană care să îi iubească atât de sincer, precum femeia Fecioară.

Femeia Vărsător este trup și suflet pentru relația de iubire

ce zodii regreta barbatii
Horoscop zodia Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 18 iulie 2022. Află ce zodie își descoperă slăbiciunile

Atunci când o femeie Vărsător iubește cu adevărat, se dedică întru totul relației ei. Pasiunea pe care o oferă bărbatului iubit este foarte puternică. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai loiale.

De asemenea, bărbații care au o relație cu aceste femei, primesc din plin protecție, înțelegere și afecțiune. Cu toate acestea, dacă femeia Vărsător este înșelată, atitudinea ei devine rece ca piatra, față de acel bărbat. Partenerii de viață care le greșesc femeilor Vărsător regretă mult timp, deoarece își dau seama ce comoară au lăsat în urmă. Acești bărbați nu vor mai găsi niciodată o companie atât de plăcută și loială.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodia care va avea noroc în 2022. Se anunță câștiguri uriașe pentru acești nativi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies