5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

filme de dragoste 2022
5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

Din punct de vedere al filmelor, anul 2022 pare să fie unul plin! Cele romantice și pline de speranță sunt prezente, spre încântarea persoanelor care le adoră.

Dacă te-ai hotărât să îi faci o surpriză partenerului tău și dorești să îi pregătești o seară de filme romatice, te ajutăm noi! Tot ceea ce trebuie să faci este să ai puțină imaginație și să ții cont de toate micile detalii care sunt pe placul partenerului tău.

 

Cum să pregătești o seară de filme romantice

Începe prin a-i pregăti o cină romantică, pregătită de tine, la care degustați un vinul preferat. Să nu uităm de aranjamentele mesei. Pentru ca și masa să denote o atomsferă romantică, adaugă câteva aranjamente, precum: lumânări, petale de flori etc. Spre finalul cinei, bucurăți-vă și de un desert delicios.

Acum că a început seara romantică, este timpul pentru un film! Adaugă în locul vostru preferat, câteva perne și pături pentru a realiza un loc comod, doar pentru voi.

Pentru orice eventualitate, chiar dacă tocmai ați servit cina, vă puteți aduce câteva dulciuri (ciocolată, floricele, nachos) și băuturile dorite, pentru a vă bucura de film, de la început până la final.

Filme de dragoste

Citeste si: Top cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile

Filmul trebuie să fie unul neapărat pe placul ei! Femeile sunt cele care, de obicei, preferă filmele romantice mai mult decât bărbații.

Prin urmare, alege un film care să-i placă  foarte mult, iar în căutare, sigur vei găsi unul care să îți placă și ție! Iar dacă nu ai idei, te ajutăm noi! 

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Filme de dragoste de văzut în 2022

Marry Me

În rolul principal o găsim pe Jennifer Lopez, într-o comedie romantică, jucând rolul unui superstar muzical. Aceasta se căsătorește cu un tip Wilson, după ce a aflat teribila veste că a fost înșelată de iubitul ei (Maluma). Deși la început, căsătoria a fost doar un angajament, este posibil ca între timp, să nu rămână doar atât, ci să se transforme într-o iubire înfocată.

Lansarea: pe data de 11 februarie 2022

Dear Luke. Love, Me

În rolurile principale îi regăsim pe sufletele pereche  Luke și Penny, care timp de mai mulți ani, se confruntă cu standardele societății și în același timp și cu mentalitatea oamenilor, presiunile societății, altfel spus “normalitatea”, pentru a avea în continuare o relație platonică.

Acesta este un film emoționant, regizat de Guilermo Diaz, care demonstrează că indiferent de forma iubirii, aceasta are puterea de a aduce lumină asupra oricărui întuneric.

Lansarea: pe data de 30 noiembrie 2022

Filme 2022

Citeste si: HOROSCOP Valentine's Day. Uite ce iti rezerva astrele pentru aceasta zi

I Want You Back

De această dată, personajele principale (Peter și Emma), nu se cunosc, dar din momentul în care se întâlnesc, devin legați unul de altul datorită lucrului pe care îl au în comun, și anume: au fost părăsiți în același timp de partenerii lor. Iar în momentul în care observă că foștii lor parteneri și-au actualizat statusul relației, totul se transformă într-o adevărată misiune pentru cei doi. Pentru că se temeau să pornească iar de la capăt, la vârstă de 30 de ani, au pus la cale un complot pentru a-și recâștiga foștii. Scopul lor este de a încheia orice relație viitoare a foștilor parteneri și ulterior să-i readucă în brațele lor.

Lansarea: pe data de 11 februarie 2022

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ticket to Paradise

În rolurile principale îi regăsim pe Julia Roberts, Lucas Bravo, George Clooney și Kaitlyn Devers care joacă într-o comedie romantică, fiind denumită ca “cea a vedetelor”. Întreaga acțiune a filmului urmărește povestea lui Robery și a lui Clooney. Aceștia sunt un cuplu divorțat, dar care formează echipă pentru a împiedica aceeași posibilă greșeală a fiicei lor. O greșeală pe care au făcut-o ei în urmă cu 25 de ani. Filmul este realizat în Bali și este unul cu o atmosferă fresh  și plin de cadre spectaculoase.

Lansarea: pe data de 21 octombrie 2022

Citeste si: CITEȘTE: 5 restaurante cu atmosferă romantică pentru îndrăgostiți

top filme de dragoste

Citeste si: Afla cum sa te imbraci de Valentine’s Day indiferent daca esti single sau intr-o relatie

Through My Window

Adolescenta Raquel este îndrăgostită de vecinul ei, Ares, cu care nu a vorbit deloc până în acest moment, dar este determinată să-l facă într-un mod sau altul pe acesta să se îndrăgostească de ea. Ares însă, nu este genul de băiat care să se îndrăgostească atât de repede  de cineva, astfel încât, misiunea adolescentei devine puțin mai dificilă. Va reuși sau nu Raquel?

Lansarea: pe data de 4 februarie 2022



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Și fetele fac cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Iată 10 cadouri inspirate pentru iubitul tău

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies