Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație! Prima imagine cu iubitul ei

Carmen de la Sălciua, prima imagine cu iubitul ei!
Carmen de la Sălciua, prima imagine cu iubitul ei!

Vedeta iubește din nou și pare mai fericită ca niciodată alături de noul ei partener!

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, este mai fericită ca niciodată! Frumoasa brunetă iubește din nou și a dezvăluit acest lucru public, pe contul său de Instagram. Fotografia pe care a postat-o acesta a uimit pe toată lumea, mai ales că vestea vine după luni întregi în care spunea că este singură și că vrea să își refacă viața.

Citeste si: Andrada de la Puterea dragostei, prima imagine cu noul ei iubit: „Te iubesc la infinit”

Carmen de la Sălciua, prima imagine cu iubitul ei!
Carmen de la Sălciua, prima imagine cu iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, prima fotografie cu noul ei partener!

Vedeta este în culmea fericirii alături de iubitul ei și chiar dacă nu a oferit mai multe detalii despre noile evenimente din viața ei, imaginea pe care a publicat-o dă multe de înțeles. Carmen s-a fotografiat alături de bărbat în timp ce se țineau de mână, în pat, iar la descriere a pus simplu, A venit toamna...”.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el(...) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă. Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

Citeste si: Daniel Pancu s-a căsătorit pentru a doua oară! „Să fie cu noroc și cu copii!”

Carmen de la Sălciua, prima imagine cu iubitul ei!
Carmen de la Sălciua, prima imagine cu iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, totul despre căsnicia cu artistul Culiță Sterp

După o căsnicia care a marcat-o profund, Carmen a reușit să vorbească deschis despre fosta relație. Ea și Culiță Sterp au încercat să se împace în anul 2018, însă nimic nu a funcționat și au ajuns să se despartă definitiv.

Ulterior, artistul și-a găsit fericirea în brațele Danielei Iliescu și are acum un copil cu aceasta, un băiețel superb pe care l-au numit Milan.

Citeste si: Sorin Pușcașu de la Survivor România, viitor tătic! Fostul Războinic a dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme, eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare.  Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba. 

Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!  Ea a fost și la nunta noastră, a fost și la nunta Ilenei (n.r.- sora lui Culiță Sterp).

Nu am speculat nimic pentru că în momentul acela noi eram împăcați, ne era foarte bine, vorbeam, ne iubeam și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat sau care și ce privire are față de soțul meu.

El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei și niciodată nu mi-am pus problema asta”,   a povestit la acea vreme Carmen de la Sălciua.

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ioana Filimon a fost victima bullying-ului: „M-am dus la mama plângând”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies