Daniel Pancu s-a căsătorit pentru a doua oară! „Să fie cu noroc și cu copii!”

Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit!
Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit!

Fotbalistul a dat vestea cea mare! Acesta s-a căsătorit cu Andra Teodorescu și se pare că au planuri mari de viitor împreună.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu sunt vizibil de nedespărțit, iar de curând au hotătât chiar să treacă la nivelul următor.

Cei doi și-au spus „Da!” la starea civilă, iar mai apoi au organizat un eveniment restrâns pentru a marca momentul. Nu este singura veste bună pe care au dat-o cei doi. Peste câteva luni, fostul fotomodel va aduce pe lume un băiețel!

Citeste si: Sorin Pușcașu de la Survivor România, viitor tătic! Fostul Războinic a dezvăluit sexul bebelușului

Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit!
Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit![Sursa foto: Instagram]

Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit!

Fotbalistul a împărtășit marele anunț cu urmăritorii lui de pe rețelele de socializare: „ Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”,  a fost mesajul postat de acesta pe contul său de Facebook. Ulterior, a reacționat și noua lui soție, Andra Teodorescu:  „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi! ”.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit!
Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Faptul că s-au căsătorit nu este singurul motiv care le aduce bucurie celor doi, asta pentru că destinul pare că are mari planuri pentru ei. În luna iulie, fostul fotbalist a fost alături de Andra Teodorescu la o clinică medicală unde a aflat că va deveni tătic din nou.

După doar câteva ore, acesta a primit vestea că iubita lui va aduce pe lume un băiețel!

Citeste si: Aya de la Puterea dragostei va deveni mămică? Mesajul blondinei i-a uimit pe fani: „Știu că ați așteptat...”

Mihaela Stanciu, despre despărțirea de Daniel Pancu 

Daniel Pancu a avut o relație de 22 de ani cu Mihaela Stanciu, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu, dar lucrurile între cei doi nu au mai funcționat atât de bine și au decis să divorțeze.

Din relația lor au rezultat și doi copii: Maria Victoria, în vârstă de 10 ani și David Gabriel, 15 ani. 

La un moment dat, Mihaela Stanciu a dezvăluit pe contul său de socializare și motivul pentru care a decis să se îndepărteze de fostul atacant. Se pare că aceasta ar fi găsit în telefonul bărbatului mai multe mesaje compromițătoare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România, pregătită să devină mămică pentru a doua oară!

Din dorința de a pune capăt dezinformărilor apărute in presa in ultimul an, doresc sa fac câteva precizări legate de căsnicia mea cu Daniel Gabriel Pancu!

Eu sunt cea care a decis sa pună capăt căsniciei, nu Daniel.

A fost o decizie grea, care a venit după o relație de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriți legal. Motivele nu doresc sa le dezvălui, însă doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legătura cu actuala partenera de viața a lui!

P.S: legat de o alta dezinformare apărută in presa, aceea ca, in urma cu 20 de ani, fostul meu soț și actuala partenera de viața au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon

al domisoarei era salvat cu nume de barbat: ‘Ando’! Iar lista continua: ‘Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc”, a fost mesajul postat de către fosta soție a lui Daniel Pancu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Alexandra de la Puterea dragostei, din nou într-o relație? Cine este bărbatul care a cucerit-o din prima pe blondină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies