Carmen de la Sălciua și Mihai Corche au făcut anunțul cel mare, după un an de relație: „Să fie într-un ceas bun”

Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș se căsătoresc!
Carmen de la Sălciua și Mihai Corche au făcut anunțul cel mare, după un an de relație: „Să fie într-un ceas bun”

După nici măcar un an de relație, cei doi au hotărât să facă pasul cel mare. Ce spune frumoasa artistă despre momentul în acre își vor uni destinele?

Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș formează un cuplu de scurt timp, însă dragostea pe care și-o poartă este mai puternică ca niciodată. Cei doi au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, la nici măcar un an de când și-au oficializat relația.

În urmă cu scurt timp, cei doi îndrăgostiți au anunțat, pe rețelele de socializare, că și-au ales deja nașii de nuntă.

Este vorba despre doi prieteni foarte apropiați care au acceptat să-i conducă pe drumul spre o căsnicie plină de înțelegere, respect și dragoste.

Citeste si: Mihai Mitoșeru nu și-a pierdut speranța! Crede în continuare în căsătorie, după divorțul de Noemi: „S-ar putea să mă însor”

Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș se căsătoresc!
Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș se căsătoresc![Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua trăiește o superbă poveste de dragoste

În urmă cu aproximativ două luni, Mihai Corcheș și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe frumoasa artistă de soție, chiar când se aflau într-o vacanță romantică în Dubai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La început, relația lor nu a fost văzută cu ochi buni de multă lume, însă timpul a trecut, iar cei doi au dovedit că se iubesc nespus.

Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș vor păși în fața altarului, veste care a venit chiar din partea frumoasei cântărețe. Aceasta a publicat, pe rețelele de socializare, o fotografie cu un tort reprezentativ, iar fanii au reacționat imediat.

„Să fie într-un ceas bun”, a scris Carmen de la Sălciua în postarea publicată pe Instastory în timp ce ciocnea paharele de șampanie cu viitorii nași.

Citeste si: Carmen de la Sălciua este însărcinată? Declarația surprinzătoare a artistei: „S-a văzut putină burtică"

Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș se căsătoresc!
Carmen de la Sălciua și Mihai Corcheș se căsătoresc![Sursa foto: Instagram]

Artista își dorește mult să devină mamă

Nu este însărcinată în acest moment, însă recunoaște că își dorește nespus de mult să facă acest pas. Întrebată dacă se vede în rolul de mămică, vedeta a dezvăluit că s-ar putea întâmpla acest lucru în viitorul apropiat, atunci când „vrea Dumnezeu”.

Chiar dacă a fost cerută în căsătorie, nu se gândește intens la acest pas, însă nici nu-l exclude, dorindu-și să lase totul la voia întâmplării.

„Imi doresc dar cand o sa vrea Dumnezeu. Cred ca m-au filmat dintr-un unghi gresit si s-a văzut putina burtica", a mai spus artista.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc?: „Cum aș putea să nu mă gândesc?”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies