Carmen Harra, mărturisiri neașteptate despre cuplul Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Ce se va întâmpla între cei doi. “Este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp”

Carmen Harra, mărturisiri neașteptate despre cuplul Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Ce se va întâmpla între cei doi. “Este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp”
Carmen Harra, mărturisiri neașteptate despre cuplul Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Ce se va întâmpla între cei doi. “Este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp”

Carmen Harra a făcut mărturisiri despre cuplul Anamaria Prodan și Ronald Gavril.

Carmen Harra a vorbit deschis despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril și a făcut niște afirmații care au pus pe gânduri. Chimia pură dintre ei nu îi vor ajuta, totuși, să aibă o relație lungă, din spusele ei.

Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre Kate Middleton și prințul Wiliam. "Va fi ultimul monarh, acest sistem se va încheia odată cu el."

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial.” Carmen Harra a oferit detalii neștiute despre viața ei. Cine a fost tatăl vedetei

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a vorbit, în cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu”, despre relația Aneimaria Prodan cu Ronald Gavril și cum este, de fapt, dragostea puternică dintre cei doi.

Chiar dacă există chimie, Carmen Harra a mărturisit că Gavril nu este sufletul pereche al ei. „Ana este o femeie care adoră să fie în centrul atenției. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este dornică de atașament. Ei funcționează după nivele energetice, este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp. Între ei este o chimie și o atracție puternică, ceva real, în momentul ăsta sunt potriviți unul pentru altul.
Singurul aspect negativ este inabilitatea lui de a se atașa 100%. El nu este neapărat sufletul ei pereche, dar amândoi trăiesc clipa. Pentru ea, această relație e o formă de vindecare. Amândoi trebuie să se implice să formeze o relație pe viață.
Ronald este un om echilibrat, dar în același timp și liber. Ana și Ronald sunt extrem de compatibili și profesional.”, a explicat Carmen Harra, la „Online story”.

Care este anul favorbail al Aneimaria Prodan pentru căsătorie, din spusele lui Carmen Harra

Anamaria Prodan și Ronald Gavril
Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen Harra a mai vorbit despre care este anul favorabil, atât pentru Anamaria Prodan, cât și pentru partenerul ei de viață, Ronald Gavril. “An pentru ea foarte bun este anul 2025, un an bun să se căsătorească, să facă o mișcare cu el. Pe de altă parte, el se regăsește într-un an al iubirii până în iulie. Faptul că a descoperit-o pe ea e momentul favorabil pentru el.

Ronald este un om foarte echilibrat, dar foarte liber și până la urmă așa este atunci când își pune cariera pe primul loc. Eu cred că el încă nu a trăit marea lui iubire. Sunt oameni care nu cunosc marea lor iubire și trec doar prin decepții, divorțuri. Iubirea adevărată e foarte greu de găsit. Dacă o găsești, trebuie să o prețuiești.”, a mai povestit Carmen Harra.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu vorbim despre viitor. Dacă nu mai trăiesc mâine nu contează.” Carmen Harra a încercat să o avertizeze pe Rona Hartner cu privire la viața sa! Regretata actriță se temea să afle despre viitor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies