Gabriela Cristea a împărtășit rețeta pentru ciorba de perișoare.
Gabriela Cristea împarte de fiecare dată rețetele de familie cu urmăritorii săi, așa că de această dată a împărtășit cum face ciorba de perișoare și care sunt ingredientele de care are nevoie.
Care sunt ingredientele pentru perișoarele făcute de Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, cum face ciorba de perișoare bogate în carne, care sunt legumele de care are nevoie și cât timp le fierbe pe toate pentru a ajunge la gustul dorit.
De asemenea, a împărtășit și secretul pentru ciorba să arate cât mai bine. „Aveam un rest de compoziție de la sarmale, adică orez, carne tocată, mirodenii, ceapă și roșii, așa că mai pun două ouă și fac perișoarele pentru ciorbă. Două ouă sunt suficiente pentru că nu fac altceva decât să lege carnea. Dăm apa cu care facem ciorba mai încet de la fiert, pentru că nu vrem să se desfacă perișoarele.
Dacă aveam un os, făceam o supă înainte. Facem perișoarele cum considerăm, mai mari, mai mici, cum ne plac.”, a povestit Gabriela Cristea.
„Curăț niște verdeață și o pun deasupra, leuștean, mărar și pătrunjel.” Cum pregătește Gabriela Cristea ciorba de perișoare
Cât perișoarele sunt la fiert, Gabriela Cristea a pregătit legumele de care are nevoie pentru ciorbă, nu foarte multe, însă, așa că a tăiat cubulețe de morcovi și ardei gras.
Condimentele sunt și ele importante, iar pentru ca totul să aibă un gust minunat și să arate impecabil, aceasta adaugă deasupra verdeață, după ce este gata, pentru a rămâne verde până la servire. Este foarte ușor de preparat, iar ciorbele sunt printre preferatele familiei, așa că nu ezită să împărtășească diferite metode prin care le realizează. „Am curățat legumele și am tăiat zarzavatul. Morcovi, ardei capia, dar la ciorba de perioșoare nu punem multe zarzavaturi.
Lăsăm să fiarbă 15 minute, iar după 15 minute punem și cartofii la fiert. Lăsăm să fiarbă 30 de minute. Punem și o lingură de bulion și borșul fiert înainte. Suntem gata cu ciorba. Curăț niște verdeață și o pun deasupra, leuștean, mărar și pătrunjel.”, a mai povestit Gabriela Cristea.
Gabriela Cristea a împărtășit rețeta pentru ciorba de perișoare.
Mihai Gâdea, despre cum l-a schimbat venirea pe lumea a fiicei sale „Momentul în care Karina mi-a luat degetul în mânuța ei a fost ceva ce n-am să uit niciodată”
Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, omul de televiziune Mihai Gâdea a ieșit pentru un moment din rolul de jurnalist și a vorbit în calitate de tată. Chiar dacă dintotdeauna a preferat să-și țină familia departe de ochii publicului, au existat însă ocazii, și nu puține, când a vorbit despre reușitele fiicei sale Karina de care este foarte mândru.