„Carne tocată, mirodenii, roșii, ceapă și fac perișoarele pentru ciorbă!” Rețeta de ciorbă de perișoare a Gabrielei Cristea!

„Carne tocată, mirodenii, roșii, ceapă și fac perișoarele pentru ciorbă!” Rețeta de ciorbă de perișoare a Gabrielei Cristea!
„Carne tocată, mirodenii, roșii, ceapă și fac perișoarele pentru ciorbă!” Rețeta de ciorbă de perișoare a Gabrielei Cristea!

Gabriela Cristea a împărtășit rețeta pentru ciorba de perișoare.

Gabriela Cristea împarte de fiecare dată rețetele de familie cu urmăritorii săi, așa că de această dată a împărtășit cum face ciorba de perișoare și care sunt ingredientele de care are nevoie.

Care sunt ingredientele pentru perișoarele făcute de Gabriela Cristea

Citește și: „Nu vom folosi doar mijlocul, ci și coaja.” Cum pregătește Gabriela Cristea fructele pentru dulceața de portocale. La ce truc apelează vedeta pentru a curăța coaja de portocală

Citește și: „Am putea ajunge la ideea de divorț, divorțăm în acte și rămânem împreună în casa asta.” Gabriela Cristea a vorbit despre divorț!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, cum face ciorba de perișoare bogate în carne, care sunt legumele de care are nevoie și cât timp le fierbe pe toate pentru a ajunge la gustul dorit.

De asemenea, a împărtășit și secretul pentru ciorba să arate cât mai bine.  „Aveam un rest de compoziție de la sarmale, adică orez, carne tocată, mirodenii, ceapă și roșii, așa că mai pun două ouă și fac perișoarele pentru ciorbă. Două ouă sunt suficiente pentru că nu fac altceva decât să lege carnea. Dăm apa cu care facem ciorba mai încet de la fiert, pentru că nu vrem să se desfacă perișoarele.
Dacă aveam un os, făceam o supă înainte. Facem perișoarele cum considerăm, mai mari, mai mici, cum ne plac.”,
a povestit Gabriela Cristea.

„Curăț niște verdeață și o pun deasupra, leuștean, mărar și pătrunjel.” Cum pregătește Gabriela Cristea ciorba de perișoare

Cât perișoarele sunt la fiert, Gabriela Cristea a pregătit legumele de care are nevoie pentru ciorbă, nu foarte multe, însă, așa că a tăiat cubulețe de morcovi și ardei gras.

Condimentele sunt și ele importante, iar pentru ca totul să aibă un gust minunat și să arate impecabil, aceasta adaugă deasupra verdeață, după ce este gata, pentru a rămâne verde până la servire. Este foarte ușor de preparat, iar ciorbele sunt printre preferatele familiei, așa că nu ezită să împărtășească diferite metode prin care le realizează.  „Am curățat legumele și am tăiat zarzavatul. Morcovi, ardei capia, dar la ciorba de perioșoare nu punem multe zarzavaturi.
Lăsăm să fiarbă 15 minute, iar după 15 minute punem și cartofii la fiert. Lăsăm să fiarbă 30 de minute. Punem și o lingură de bulion și borșul fiert înainte. Suntem gata cu ciorba. Curăț niște verdeață și o pun deasupra, leuștean, mărar și pătrunjel.”,
a mai povestit Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu vom folosi doar mijlocul, ci și coaja!” Cum pregătește Gabriela Cristea fructele pentru dulceața de portocale. La ce truc apelează vedeta pentru a curăța coaja de portocală

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies