Casa Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută. Cum a făcut față prezentatoarea TV. „Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam’ mare.”

Casa Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută. Cum a făcut față prezentatoarea TV. „Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam’ mare.”
Casa Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută. Cum a făcut față prezentatoarea TV. „Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam’ mare.”

Gabriela Cristea a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care arăta cum i-a fost inundată casa după ploaie.

Codurile de vreme rea au făcut ravagii prin multe părți ale țării, iar cantitățile mari de apă au creat probleme. Cu acest lucru s-a confruntat și Gabriela Cristea, care a postat un videoclip pe  rețelele de socializare, după furtuna din cursul zilei de ieri, care i-a inundat întreaga terasă și casa, dar care a și răsturnat multe lucruri de prin curte. 

„A venit potopul, fraților. Am pus ligheanul ca pe vremea lui mam’ mare.

A curs apă peste tot. Mă sună vecinii „ce ați pățit, cum ați pățit?” A venit potopul. Bărbatul meu a făcut curățare la piscină, a pus apă proaspătă. Nu mai pot, eu în continuare nu pot să mă mișc din cauza pneumoniei. Noroc că se ocupă el și strânge tot ce trebuie strâns. Am închis toate geamurile, ne sufocăm de căldură în casă că e umezeală. A căzut și curentul ca să fie treaba treabă.”,
a spus Gabriela Cristea.

Locuința Gabrielei Cristea a fost inundată după furtuna de seara trecută

Citește și: Ce o deranjează pe Gabriela Cristea la soțul său? Tavi Clonda face adesea acest lucru: „Eu sunt împotriva aruncatului, împotriva excesului.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Starea care a făcut-o pe Gabriela Cristea să trișeze din nou cu privire la intermitent fasting. „Începi să te simți bine și la un moment dat cazi, eu asta nu înțeleg.”

Chiar dacă furtuna ar fi trebui să ajungă în zona lor a doua zi, Gabriela Cristea fost luată prin surprindere, iar după ce a terminat de curățat toată terasa, împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, fetele au chemat-o să îi arate că inclusiv în camera lor plouă. 

„La noi s-a anunțat abia mâine, aveam avertizare și uite că ne-a luat astăzi pe nepregătite. Am strâns tot. Am închis tot pe sus pe la noi. Vai, a plouat și în camera fetelor. După ce am alergat în toată casa, să strângem, să punem, ideea e că bine că s-a întâmplat acum, că suntem cu casa în reparații, ca să știm pe unde trebuie reparat.

După ce ne-a alergat toată ploaia asta, ne-am liniștit și noi. E piscina plină ochi. Dar s-a făcut un pic de răcoare. Se mai întâmplă și din astea, fraților, atunci când stai la casă.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Tavi Clonda
Tavi Clonda[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Gabriela Cristea a vorbit despre cum gestionează ea și Tavi Clonda secretele pe care le au cu cele două fetițe: „Trebuie doar să le dăm impresia că pot avea încredere într-unul dintre noi.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies