13 aprilile 2022 - Casa Iubirii: Kinga a izbucnit în lacrimi. „Kinga nu plange!”

Casa iubirii 13 aprilie 2022
Casa iubirii 13 aprilie 2022

Kinga nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când a auzit mărturiile lui Radu. Concurentul a fost atât de sincer încât aceasteia i-au dat lacrimile, chiar în fața tuturor.

Kinga și Radu se numără printre concurenții care își exprimă sentimentele foarte sincer, motiv pentru care sunt și extrem de apreciați în rândul telespectatorilor. Ultimul episod cu cei doi din Casa Iubirii a luat pe toată lumea prin surprindere, iar acum toți vor să știe ce se va întâmpla între ei.

Citeste si: 13 aprilile 2022- Casa Iubirii: Kinga și Radu o să formeze un cuplu? "Eu m-am deschis în fața ta!"

Casa iubirii 13 aprilie 2022
Casa iubirii 13 aprilie 2022[Sursa foto: Captură YouTube]

Radu, mărturisiri sincere despre Kinga

Prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, l-a întrebat pe Radu cum se descurcă în relația cu Kinga și care ar putea fi următorii pași, iar concurentul nu a ezitat să spună tot ce avea pe suflet. Se pare că între cei doi s-a format o conexiune aparte, sunt sinceri unul cu celălalt, iar din acest motiv au început să apară și sentimentele profunde.

Radu și Kinga au lămurit, în urmă cu scurt timp, anumite aspecte în ceea ce privește relația lor. Concurenta s-a arătat deranjată de atitudinea lui Radu din prima zi a emisiunii Casa Iubirii, asta pentru că el nu și-a exprimat interesul doar în ceea ce o privește, ci și pentru Bianca.

„Am zis că îmi place de Bianca și de ea, iar ea a spus că nu vrea să se atașeze de mine și eu să pun suflet pentru Bianca.

La început am specificat ce fete sunt frumoase pentru mine. Cunoscându-le, automat m-a atras ea. Din două fete frumoase am studiat interiorul și ea mi se pare mult mai pe tipologia mea decât Bianca. Și Bianca este o fată frumoasă, dar nu este pe tipologia mea”, a mărturisit Radu.

Citeste si: Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Casa iubirii 13 aprilie 2022
Casa iubirii 13 aprilie 2022[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru a-și da seama dacă sentimele lui Radu pentru ea sunt complet adevărate, Kinga l-a supus la câteva mici teste.

„Trebuia să vadă dacă mă duc către altele. S-a dat deoparte să vadă dacă m-am dus să cunosc pe altcineva. A văzut că nu și a revenit”, a mai spus Radu.

Radu este în mod evident atras de Kinga, spune că se potrivesc la caracter, dar și că nu i-a descoperit până acum părțile rele.

„Arată bine, e atletică, e deșteaptă, e copilăroasă. Pare genul de fată puternică, dar dacă o descoperi e un copil în interior. Un copil care așteaptă afecțiune, atenție, iubire. Este exact ca mine!”, a mai spus Radu.

Kinga, în lacrimi după dezvăluirile lui Radu

Kinga a fost martor tăcut la mărturisirile lui Radu. Profund emoționată de faptul că acesta a spus doar lucruri frumoase despre ea și că este categoric implicat în ceea ce îi privește, Kinga a izbucnit în lacrimi, chiar în fața colegelor ei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Kinga, nu plânge!”, a spus o concurentă care a asisitat la discursul lui Radu.

De apreciat este faptul că Radu și-a deschis sufletul în fața tuturor și a spus sincer cât de mult este atras de Kinga, fără să știe măcar de faptul că și ea va auzi toate aceste lucruri.

Citeste si: Cu ce se ocupă RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1679/20215209/1/kinga-jpg.jpg

Cel mai nou show de dating din România poate fi urmărit pe Kanal D de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

Telespectatorii vor avea ocazia să-i urmărească pe cei 14 concurenți  și să fie alături de ei în călătoria lor pentru a-și găsi sufletul pereche. Aceștia vor trece printr-o serie de încercări și vor avea o zi specială dedicată confesiunilor, în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în Casa iubirii, alături de ei.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies