13 aprilile 2022 - Casa Iubirii: Kinga și Radu o să formeze un cuplu? "Eu m-am deschis în fața ta!"

casa iubirii azi
13 aprilile 2022 - Casa Iubirii: Kinga și Radu o să formeze un cuplu? "Eu m-am deschis în fața ta!"

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, există deja apropieri între concurenți, semn că se înfiripă sentimente. Să fie oare cazul și pentru Radu și Kinga?

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, ce au declarat Radu, dar și Kinga, încă de la începutul emisiunii despre ce își doresc de la viitorul suflet-pereche, dar și ce se întâmplă mai exact între Kinga și Radu. Oare vor forma un cuplu în cele din urmă?

casa iubirii 2022

Citeste si: Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți   și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei.

În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Cu ce se ocupă CORINA NICULESCU de la CASA IUBIRII. „Eu îi voi da totul băiatului pe care îl voi găsi!”

 

Ce caută Radu și Kinga la sufletul lor pereche

Înainte de intrarea în Casa iubirii, Radu Nițu susține că nu a avut un succes prea mare în ceea ce privește dragostea. Însă odată cu participarea la această emisiune, acesta speră că există șanse cu adevărat mari de a-și găsi sufletul-pereche.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Radu Nițu își dorește să întâlnească o fată care să îi fie alături mult timp de acum înainte, dar cel mai important, își dorește să fie cu adevărat fericit lângă aceasta.

În ceea ce privește capitolul căsătoriei, Radu Nițu  susține că este ceva de neprețuit și că este un pas care trebuie făcut doar alături de persoana iubită.

„  Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită  ”, a spus Radu Nițu de la Casa iubirii.

Ba chiar mai mult, Radu Nițu este încrezător în sine și spune că există multe șanse ca acesta să se îndrăgostească, dar și să îndrăgostească pe cineva de el.

Relațiile trecute nu au fost pe măsura așteptărilor acestuia, prin urmare, în prezent își dorește să aibă lângă el o fată care să știe când să vorbească și când nu, dar cel mai important, să aibă „acel ceva”.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Cu ce se ocupă SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "Sunt un timp pozitiv și luptător"

În ceea ce o privește pe Kinga, aceasta nu a avut multe de câștigat pe plan amoros, până să intre în Casa iubirii.

Cel mai important aspect pe care aceasta și-l dorește odată cu participarea la acest show este să găsească persoana potrivită pentru a iubi, dar și pentru a se simți iubită.

Cu toate că Kinga Persida Suto a câștigat de-a lungul timpului, în cariera sa de sportivă nenumărate medalii atât de aur, cât și de bronz, tânăra nu și-a găsit încă partenerul care să îi fie alături pentru tot restul vieții. Aceasta își dorește de la sufletul său pereche, să fie un bărbat puternic, dar în același timp și.. îmbrăcat în roz.

De mică mi-am dorit să fie el îmbrăcat în roz și să mergem într-un loc foarte frumos, să fie seară, la o cină romantică. Dacă chiar o să țină la mine va face sacrificiul acesta.”, a spus Kinga Persida Suto, chiar la intrarea în Casa iubirii.

kinga si radu

Citeste si: Cu ce se ocupă STEFANIA DRUGA de la CASA IUBIRII. „În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 

Kinga și Radu o să formeze un cuplu

Cu doar câteva zile în urmă, Kinga și Radu s-au revăzut în misterioasa Cameră Roșie, acolo unde pot petrece timp împreună, doar ei doi, discutând și împărtășind trăirile și sentimentele pe care le au unul față de celălalt.

Cu toate că Kinga nu se aștepta să fie iar cerută de Radu în Camera Roșie, acesta a făcut-o, dorind să vorbească în continuare cu aceasta. Mai mult de atât, Radu a cerut să se pună și melodia lor, moment în care au început să danseze împreună, tot mai apropiați și ținându-se strâns de mână.

Chiar dacă se poate observa că cei doi se simt bine unul în compania celuilalt, Kinga ține să menționeze că dorește să fie puțin rezervată și să nu se arunce direct într-o relație. În timp ce Radu este de acord cu această situație, acesta a încercat să o sărute pe Kinga în urmă cu ceva vreme.

Radu a fost cel care s-a supărat din cauza atitudinii pe care Kinga a avut-o în ultima gală din Casă iubirii, însă aceasta avea un sentiment că Radu îi ascunde ceva. Aspect lămurit în Camera Roșie, atunci când Radu a mărturisit că nu are nimic de ascuns.

Timpul s-a scurs imediat, iar întâlnirea celor doi s-a încheiat printr-o îmbrățișare lungă și un pupic pe obraz. „ Sper să ne mai vedem ”, i-a transmis Kinga lui Radu, iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară. „ Ne mai vedem, lasă că o să stăm la cină amândoi. Am propus ca mâine să fac rost de ingrediente și să îți fac pizza ”, răspuns ce a surprins-o plăcut pe Kinga.

Lucrurile par să se înfiripe între cei doi ușor, ușor, iar acest aspect se poate observa și din gestul pe care dorește să îl facă Radu pentru Kinga, dar și din faptul că o cheamă tot mai des în Camera Roșie, dorind să lămurească micile neînțelegeri apărute, dar și să o vadă din ce în ce mai mult.

casa iubirii 13 aprilie 2022

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din “Casa iubirii”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies