Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit.”

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit.”
Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit.”

Theo Rose a vorbit pe rețelele de socializare despre rochia de mireasă și pantofii aleși pentru evenimentul special din viața ei.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022, iar aceștia și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Au devenit părinți în anul 2023, iar ulterior au tot fost întrebați când va urma nunta, evenimentul important din viața lor. Astfel, cei doi au făcut marele pas în secret, în intimitatea familiilor, exact așa cum și-a dorit și cum a declarat de multe ori că o va face.

Artista a publicat primele fotografii de la nunta cu Anghel Damian, în timp ce erau surprinși extrem de fericiți și plini de gesturi de iubire.

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose

Citește și: Cine este Anghel Damian. „Eu m-am maturizat precoce. Asta a venit probabil și cu divorțul părinților mei.”

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Theo Rose vorbește despre momentul în care a aflat că este însărcinată! „Anghel a avut o reacție foarte frumoasă, dar și-a interiorizat-o. I-a fost teamă de reacția mea!”

Artista a optat pentru o rochie albă, simplă, mulată, cu mâneci largi, iar pe rețelele de socializare a vorbit și despre alegerea făcută, dar și cât a costat rochia de mireasă și pantofii pe care i-a purtat la evenimente speciale.

Și-a dorit să fie ceva simplu, dar și elegant, așa că rochia de mireasă, după spusele ei, a costat 80 de euro, iar 40 de euro au fost pantofii. S-a bucurat foarte mult de alegerea făcută, spunând că nu și-a dorit în niciun moment ceva scump și foarte mare, dar, cel mai important a fost că a găsit mărimea ei.

Am citit acum un articol în care cineva spunea prețul rochiei mele de mireasă.

Am văzut că au întrebat și multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari, cum scrie în articol. Totul s-a dus în zona de comparație, ce modestă este Theo Rose. Pentru ce-am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fonfleuri sau alte lucruri. Mie nu îmi displac, eu cânt la evenimente, văd foarte multe mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, frumoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit.
Am dat 80 de euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 de euro. M-am bucurat tare, mi-a și plăcut pentru că era simplă, cu toate acestea, avea și puțină trenă. M-a surprins că există așa ceva, atât de ieftin și că am găsit mărimea mea, 32, pentru că eu am 43 de kg.”,
a spus Theo Rose  pe rețelele de socializare.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Anghel Damian. „Eu m-am maturizat precoce. Asta a venit probabil și cu divorțul părinților mei.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

Paste cu sos pesto. Un gust absolut deosebit, atunci când sosul este pregătit direct în casă!

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies