Cine este Anghel Damian. „Eu m-am maturizat precoce. Asta a venit probabil și cu divorțul părinților mei.”

Cine este Anghel Damian
Anghel Damian

Anghel Damian a ajuns în atenția presei odată cu începutul relației sale cu Theo Rose, însă acesta are numeroase realizări și pe plan profesional

Află din rândurile următoare cine este mai exact Anghel Damian și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

Cine este Anghel Damian

Citește și: Cine este Theo Rose. „El a făcut și primul pas. I-a fost foarte frică.”

Cine este Anghel Damian
Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anghel Damian și Theo Rose și cine a făcut primul pas. “Noi trăiam într-un basm.”

Anghel Damian este un actor, scenarist și regizor român, cunoscut în principal pentru rolurile sale în filme și seriale de televiziune, dar și pentru munca sa în teatru.

De-a lungul carierei sale, Anghel Damian a avut parte de performanțe spectaculoase în lumea teatrului și filmului. Actorul a obținut  „Mențiune specială a juriului de scurtmetraje din Zilele Filmului Românesc”, în cadrul Premiilor TIFF, dar și nominalizări Gopo pentru cel mai bun film de scurt metraj și Premiul Zilelor Filmului Românesc – Scurtmetraj.

Ce vârstă are Anghel Damian

Cine este Anghel Damian
Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Născut în data de 9 august 1991, Anghel Damian are în prezent vârsta de 31 de ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce studii are Anghel Damian

Cine este Anghel Damian
Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Anghel Damian a studiat la liceul „George Coșbuc”, acolo unde a descoperit pasiunea pentru teatru. Ulterior, actorul a urmat studiile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”.

Am descoperit teatrul în liceu. Aveam două colege care făceau teatru și care au tras de mine, știind că provin dintr-o familie de artiști, să fac teatru. Am zis „Da” cu jumătate de gură, după care m-am îndrăgostit de fenomen și iată că asta am făcut .”, a povestit Anghel Damian în cadrul unei emisiuni TV.

Cine sunt părinții lui Anghel Damian?

Cine este Anghel Damian
Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Anghel Damian a cunoscut succesul în lumea teatrului și a filmului încă de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că scenaristul provine dintr-o familie de artiști, iar pasiunea pentru artă a fost moștenită de la părinții lui.

Mama lui Anghel Damian, Anca, este operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare.

De asemenea, tatăl artistului, Laurențiu, este regizor, scenarist și profesor la UNATC.

Deși la început nu și-a dorit să urmeze cariera părinților săi și s-a îndreptat către lumea sportului, ulterior, actorul a realizat că este făcut pentru această lume și între el și lumea teatrului și a filmului a luat naștere o frumoasă poveste de dragoste.

Am făcut baschet de performanță și am fost la Steaua, vicecampion național.

Ăsta a fost un avantaj. A fost genul de educație „Vrei ca tine? Fie ca tine. Treaba ta, te descurci.” Am învățat de la mama să îmi grăsesc lucrul care îmi dă cea mai mare satisfacție și să nu fac niciun fel de compromis. O alegere profesională este o alegere de viață, o alegere care rămâne cu tine o lungă perioadă și dacă nu faci ce îți place... De aici și „Dacă vrei să faci baschet, fă baschet.
Dacă vrei să faci orice, fă ce vrei tu.” Nu a vrut nicio secundă să îmi la plăcerea și satisfacția lucrului. Cu ce am vrut eu să merg mai departe, cu asta a fost de acord
.”, a mai povestit tânărul regizor în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Din păcate, părinții actorului au divorțat când acesta avea o vârstă destul de fragedă, ceea ce l-a determinat să se maturizeze precoce.

Eu m-am maturizat precoce. Asta a venit probabil și cu divorțul părinților mei. Eu, în raportare cu mama, am simțit că sunt bărbatul în casă, la 9-10 ani. Întâmplare face că atunci câștigam și bani, pentru că făceam dublaje de desene animate într-o perioadă în care dublajele abia apăruseră în România și erau foarte bine plătite. M-am maturizat precoce. Părinții mei au rămas copii și este extraordinar că au rămas copii. Pe de altă parte, asta m-a făcut pe mine să încerc cel puțin în aparență să fiu mult mai în control, mult mai matur decât ar fi trebuit .”, a povestit Anghel Damian în cadrul podcastului „Fain și Simplu”.

Anghel Damian trăiește o poveste de dragoste alături de Theo Rose

Din punct de vedere personal, Anghel Damian a trăit timp de 8 ani o poveste de dragoste cu actrița Lia Bugnar, care este mai mare decât el cu 20 de ani. Cei doi s-au despărțit, iar în prezent actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Theo Rose. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare, iar la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu, artista a rămas însărcinată cu primul lor copil.

Pe platou a început să se întâmple. S-a întâmplat totul cu niște priviri. Am mai povestit, eu am încercat să fug din chestia aia, îl evitam, îl evitam, dar era cu mine la filmări și era foarte ciudat că îmi era rușine. Anghel a și făcut primul pas .”, a povestit Theo Rose, în cadrul podcastului „Magic Life”.

Theo Rose și Anghel Damian sunt părinții unui băiețel pe nume Sasha, care a venit pe lume în luna iunie a anului 2023.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Liviu Vârciu. " A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. "

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies