Cât a plătit Gabriela Cristea pe patru sendvișuri și 4 sticle de răcoritoare, în aeroportul din Corfu. „Aici am plătit pe jumătate.”

Cât a plătit Gabriela Cristea pe patru sendvișuri și 4 sticle de răcoritoare, în aeroportul din Corfu. „Aici am plătit pe jumătate.”
Cât a plătit Gabriela Cristea pe patru sendvișuri și 4 sticle de răcoritoare, în aeroportul din Corfu. „Aici am plătit pe jumătate.”

Gabriela Cristea se pregătește să se întoarcă din vacanță, iar vedeta a spus cât a plătit pe sendvișuri și apă în aeroport.

Gabriela Cristea, împreună cu soțul ei, dar și cele două fete, și-au luat încă o vacanță binemeritată de o săptămână în Corfu, iar aceștia au păstrat legătura cu urmăritorii în fiecare zi, așa cum a obișnuit deja. Au împărțit în mediul online numeroase videoclipuri cu locurile în care au fost, prețurile pe care le-au dat pentru diferite servicii, dar și cu întâmplări din vacanța lor.

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru 4 sendișuri și 4 sticle de răcoritoare în aeroportul din Corfu

Citește și: Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu. “E mult, puțin, să spună ceilalți.”

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pregătindu-se e pentru a se întoarce acasă, cei patru membri și-au luat sendvișuri și băuturi răcoritoare din aeroport, iar vedeta TV a vorbit despre prețurile date pe ceea ce au cumpărat. În comparație cu prețurile din aeroportul din București, acolo unde au dat 400 lei  pe câteva sendvișuri și niște sticle de apă, aici au plătit jumătate din preț. Gabriela a făcut adesea comparații ale prețurilor în vacanțele în care a fost plecată, astfel că mereu a arătat urmăritorilor ce au mâncat și cât a fost nevoită să scoată din buzunar, comparativ cu prețurile regăsite în Capitală.

Gabriela Cristea: Ca să înțelegeți diferența, am plătit 44 de euro pe patru sendvișuri mari, două cu curcan, unul cu pui și unul cu prosciutto, o apă minerală, o apă plată și două sticle de suc. Cât am plătit în București? Cam vreo 400 de lei. Aici am plătit pe jumătate.

Tavi: (râzând) Da, dar nici nu sunt condițiile de la noi, nu sunt fițe.

Gabriela: În rest, totul bine și frumos, slavă Domnului că nu stăm  în aeroport.

Zilele trecute, vedeta TV a  făcut și un videoclip prin care arătat cât a costat o masă în portul din Corfu, iar pentru un platou generos de fructe de mare a dat 50 euro. Pe lângă acestea, a mai cumpărat și o porție mare de paste pentru fiicele sale, iar prețul a trecut puțin peste 80 euro, mai mic făcând comparând cu prețurile de acasă.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu: „Când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies