Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!

Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!
Cât de eficient poate fi usturoiul pentru curățarea toaletei. Trucul eficient pentru toate femeile!

Iată cum poți curăța toaleta eficient folosindu-te de trucul cățelului de usturoi.

Iată trucul ca toaleta ta să fie mereu ferită de germeni și mirosuri neplăcute, iar tu să nu mai fii nevoită să petreci ore la rând în baie pentru a o curăța.

Usturoiul, aliatul tău în curățarea vasului de toaletă

Citește și: Cum poți scăpa de mirosul neplăcut care provine din țevi, cu ajutorul unui balon! Trucul ingenios, util pentru orice femeie

Curățare vas toaletă
Curățare vas toaletă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Soluția de curățat cu bicarbonat de sodiu, ideală pentru curățarea băii și bucătăriei. Trucul prin care elimini grăsimea, tartrul și murdăria

Toate doamnele petrec ore bune pentru curățarea domiciliului, însă baia este spațiul care ar trebui să primească cea mai mare atenție, deoarece este locul în care sunt întâlnite și cele mai multe bacterii.

Sigur nu știai, însă există un truc pe care îl poți folosi chiar în locuința ta pentru că vasul de toaletă să fie de fiecare dată dezinfectat cu succes și să îndepărtezi toți germenii acumulați de peste zi. Nu trebuie să mai folosești substanțe chimice care pot provoca alergii sau miros neplăcut în locuință, așa că tot ce ai nevoie este un cățel de usturoi zdrobit care te va ajuta să scapi de microorganismele din baia ta.
Este mai simplu ca niciodată să îndepărtezi mirosurile neplăcute și virușii care sunt departe de ochii noștri, așa că nu ezita să încerci acest truc și să observi o schimbare asupra locuinței tale.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum să folosești usturoiul în curățarea vasului de toaletă

Curățare vas toaletă
Curățare vas toaletă[Sursa foto: freepik]

Iată ce trebuie să faci: Luați câțiva căței de usturoi pe care îi  zdrobiți foarte bine. După ce ați pregătit usturoiul, trebuie să îl așezați în partea de jos a toaletei și să lăsați peste noapte să acționeze. Cu cât usturoiul stă mai mult timp în vasul de toaletă, toate bacteriile și germenii vor fi prinși ca într-o capcană, acesta acționând ca un dezinfectant puternic.

Următoarea dimineață când v-ați trezit spălați toaleta, iar acum este gata pentru o nouă folosire. Pentru mai bune rezultate, încercați acest lucru de două ori pe săptămână. Acum știi care este secretul pentru ca baia ta să fie ferită de toți virușii  nevăzuți de noi, așa că nu ezita să încerci acest lucru ori de câte ori ai ocazia, mai ales dacă vasul de toaletă este folosit de mai multe persoane.
Acest lucru nu este costisitor, nu necesită mult timp de pregătire, iar sănătatea ta va fi de fiecare dată pusă pe primul loc. Acum îți poți lua gândul de la substanțele chimice mirositoare sau cele care pot provoca alergii. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Soluția de curățat cu bicarbonat de sodiu, ideală pentru curățarea băii și bucătăriei. Trucul prin care elimini grăsimea, tartrul și murdăria

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies