Cum poți scăpa de mirosul neplăcut care provine din țevi, cu ajutorul unui balon! Trucul ingenios, util pentru orice femeie

Cum poți scăpa de mirosul neplăcut care provine din țevi, cu ajutorul unui balon! Trucul ingenios, util pentru orice femeie
Cum poți scăpa de mirosul neplăcut care provine din țevi, cu ajutorul unui balon! Trucul ingenios, util pentru orice femeie

Îndepărtarea mirosului neplăcut din țevi, mai ales în timpul sezonului ploios, poate fi o adevărată problemă. Trebuie să știi că nu ai nevoie de instalator pentru a te ajuta cu acest lucru, așa că poți să scapi de mirosul neplăcut chiar la tine acasă.

Îndepărtarea mirosului neplăcut din țevi, mai ales în timpul sezonului ploios, poate fi o adevărată problemă. Trebuie să știi că nu ai nevoie de instalator pentru a te ajuta cu acest lucru, așa că poți să scapi de mirosul neplăcut chiar la tine acasă, folosindu-te de un balon de petreceri pe care îl ai deja în casă.

Cum poți scăpa de mirosul neplăcut din țevi în doar cinci minute

Citește și: Cum poate fi reutilizat uleiul pe care l-ai folosit la gătit! Trucuri incredibile pentru toate doamnele

Curățare țevi din locuință
Curățare țevi din locuință[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!

Sezonul ploios poate aduce cu sine și un miros neplăcut al țevilor, care este foarte frecvent. Doamnele care o petrec ore întregi în bucătărie sunt primele deranjate de acest lucru, așa că iată cum poți scăpa de acest miros neplăcut folosindu-te de un truc chiar la tine acasă. Acest lucru nu va dura decât cinci minute, iar tot ce ai nevoie este de un balon.

Tăiați balonul de la marginea superioară și cea inferioară, fără să luați prea mult din ambele părți, până când acesta se potrivește exact cu sita chiuvetei dumneavoastră. După ce ați fixat exact cum trebuie balonul peste țeava robinetului, acest lucru va face ca tot mirosul neplăcut să rămână în interio r și să nu se mai simtă în locuința voastră.

Cum te mai poate ajuta trucul cu balonul în locuința voastră

Curățare țevi din locuință
Curățare țevi din locuință[Sursa foto: freepik]

Acest truc cu balonul pe care îl așezați în capul robinetului sau la țeava de scurgere nu doar că vă ajuta să păstrați un miros plăcut în întreaga bucătărie sau baie, ci va fi ca o capcană și pentru gândacii care se plimbă prin țevi și ajung, fără să vă doriți acest lucru, în locuința voastră. Trebuie să știți că nu aveți nevoie de soluții scumpe sau de instalator de fiecare dată când țeava este plină de reziduri de la diferite alimente, așa că poți încerca acest lucru chiar la tine acasă și poți

observa cum în mai puțin de cinci minute mirosul întregii încăperi se schimbă. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies