Cât de importantă este credința pentru Tavi Clonda? Artistul le răspunde celor care îl criticau pentru că mânca în post carne: „Nu contează ce bagi în gură, contează ce scoți pe gură.”

Cât de importantă este credința pentru Tavi Clonda? Artistul le răspunde celor care îl criticau pentru că mânca în post carne: „Nu contează ce bagi în gură, contează ce scoți pe gură.”
Cât de importantă este credința pentru Tavi Clonda? Artistul le răspunde celor care îl criticau pentru că mânca în post carne: „Nu contează ce bagi în gură, contează ce scoți pe gură.”

Soțul Gabrielei Cristea are credința în suflet.

Tavi Clonda este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea imagini cu activitățile sale zilnice. Atât el, cât și soția sa, petrec destul de mult timp în bucătărie, gătind cele mai gustoase preparate pentru familie. Astfel, împart adesea cu urmăritorii lor din mediul online rețete gustoase. Cu toate acestea, deși mulți le apreciază, în mediul online există și persoane care comentează negativ la fiecare pas.

Astfel, Tavi Clonda și familia sa au fost puși adesea la zid pentru faptul că în perioada postului consumau preparate din carne și făceau grătare.

Acum, invitat în cadrul podcastului „Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu”, artistul a vorbit despre cum vede el credința și cât de importantă este aceasta pentru el și familia sa.

Tavi Clonda, o persoană credincioasă

Citește și: Tavi Clonda a vorbit deschis despre cum se înțeleg fetițele sale cu mama lui: „Se iubesc foarte mult și stau la Brașov singure cu ea. Nu se plictisesc, le place foarte mult.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Tavi Clonda, mărturisiri emoționante despre Gabriela Cristea. Artistul a explicat ce părere are despre soția sa „În sufletul ei nu e tot o fetiță? Uneori e ca o mamă.”

Soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit că în familia sa credința este mereu pe primul loc, chiar dacă nu merg foarte des la biserică. Mai mult decât atât, artistul le-a răspuns tuturor persoanelor răutăcioase din mediul online care îl criticau pentru faptul că nu ținea post, dezvăluind că mai importante sunt vorbele pe care le scoate pe gură, decât mâncarea pe care o consumă.

Dumnezeu e pe locul I.

Chiar dacă nu mergem foarte des la biserică, pe mine m-a învățat și bunica, am văzut la ei acasă, credința e totul. Oamenii mai vorbeau că noi făceam grătare în post. Nu contează ce bagi în gură, contează ce scoți pe gură. Degeaba ții post. Spuneau în comentarii că mâncăm carne. Băi, dar voi că țineți post și înjurați, aruncați cu ură, voi faceți mai bine? Mai bine mâncați carne decât să înjurați și să aveți sufletul plin de ură și răutate.
Unde e postul vostru? Despre asta este vorba. Credința este foarte importantă. Credința e în noi
.”, a declarat Tavi Clonda.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cât de ușor se aprinde Monica Tatoiu? Femeia de afaceri a vorbit despre momentul în care i-a căzut proteza din gură în timp ce se certa în direct: „Mă cert cu patos, dar nu țin la supărare.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies