Tavi Clonda, mărturisiri emoționante despre Gabriela Cristea. Artistul a explicat ce părere are despre soția sa „În sufletul ei nu e tot o fetiță? Uneori e ca o mamă.”

Tavi Clonda, mărturisiri emoționante despre Gabriela Cristea. Artistul a explicat ce părere are despre soția sa „În sufletul ei nu e tot o fetiță? Uneori e ca o mamă.”
Tavi Clonda, mărturisiri emoționante despre Gabriela Cristea. Artistul a explicat ce părere are despre soția sa „În sufletul ei nu e tot o fetiță? Uneori e ca o mamă.”

Tavi Clonda a mărturisit cu emoție ce înseamnă pentru el soția sa.

Relația dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea este una cu totul și cu totul specială, iar cei doi soți nu ezită de fiecare dată când au ocazia să mărturisească lucruri unul despre celălalt. În momentul în care Tavi a cunoscut-o pe Gabriela, aceasta a devenit întreg universul său, chiar din spusele artistului, iar prioritatea s-a dus imediat spre familie. În cadrul podcastului Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu, Tavi Clonda a spus cum o vede pe soția lui și că indiferent de cât de războinică și luptătoare este o femeie, în sufletul ei rămâne tot o fetiță, iar

același lucru este valabil și pentru bărbații care doresc să afișeze o imagine mai dură.  “Ca pe o floare. (Nr. Cum ar trebui să își vadă un soț soția). Ca pe fata mea. Spun acum niște lucruri foarte intime. “Nu ești tu fetița mea?” Nu știu ce i-am dat sau luat. Și ea a zis “Uneori chiar așa mă simt”. Indiferent cât de femeie războinică, valabil și la bărbați, dar vorbim de femei acum, că a luptat, că a trecut prin greutăți, că are copii, familie, imagine, în sufletul ei nu e tot o fetiță? Mai avem noi mașini, bărboși,
cercei, tatuaje, dar avem o parte care nu s-a dus și nici nu trebuie să se ducă.”
, a povestit Tavi Clonda.

Tavi Clonda, despre rolurile din familie și mângâierea pe care încearcă să o aducă Gabrielei

Citește și: Tavi Clonda, mărturisiri despre viața de familie. Soțul Gabrielei Cristea a vorbit despre deciziile importante pentru el. „De când am copiii, mi-am pus cariera în spate. Așa am prioritizat familia.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Tavi Clonda, mărturisiri despre conexiunea pe care a avut-o cu Gabriela Cristea „Eu sunt dependent de femeie, de partenera mea.”

Acesta a mai mărturisit că un bărbat trebuie să reușească să atingă partea sensibilă a partenerei sale și să găsească momentele prielnice prin care să reușească să o mângâie sufletește atunci când ea este măcinată de anumite lucruri pe care nu a avut curajul să le spună vreodată.

Gabriela este uneori chiar și ca o mamă pentru el, inclusiv prin faptul că are grijă să îi pună pe masă felurile de mâncare pe care le pregătește, iar cu privire la bărbați, artistul spune că trebuie ca aceștia să fie capabili să ducă mai multe roluri în familie. “Dacă tu, ca bărbat, reușești să o gâdili, să îi găsești partea aceea sensibilă când trebuie, când vă culcați, de exemplu, când aveți un moment de stat de vorbă, soț și soție, și reușești să o mângâi și în zona de suflet.
Că poate le are și ea pe ale ei, nu le-a spus, le ține, atunci femeia te apreciază cu adevărat. Când ești amant, ești amant. Uneori e ca o mamă, chiar dacă mama e la Brașov, când îmi gătește nu e ca o mamă? Trebuie să ducem mai multe roluri.”,
a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tavi Clonda, mărturisiri despre viața de familie. Soțul Gabrielei Cristea a vorbit despre deciziile importante pentru el. „De când am copiii, mi-am pus cariera în spate. Așa am prioritizat familia.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies