Cătălin Botezatu, despre posibilitatea de a deveni tătic în viitorul apropiat: „Încă funcționează totul...”

Cătălin Botezatu, despre posibilitatea de a deveni tătic în viitorul apropiat
Cătălin Botezatu, despre posibilitatea de a deveni tătic în viitorul apropiat

Vedeta mărturisește că nu exclude varianta de a adeveni părinte la aproape 55 de ani!

Cătălin Botezatu, fostul jurat la emisiunea de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities” nu exclude varianta de a deveni tătic, chiar dacă pe data de 3 decembrie 2021 împlinește vârsta de 55 de ani. Cu toate acestea, celebrul designer susține cu tărie că nu ar apela niciodată la metoda de congelare a materialului seminal, așa cum fac foarte mulți bărbați în zilele noastre.

Citeste si: Anda Adam, decolteu de milioane în gala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a fost apreciată ținuta artistei

Cătălin Botezatu, despre posibilitatea de a deveni tătic în viitorul apropiat
Cătălin Botezatu, despre posibilitatea de a deveni tătic în viitorul apropiat[Sursa foto: Captura TV]

Cătălin Botezatu vrea să devină tătic?

Cătălin Botezatu este una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea modei românești! Cu toate că lucrurile îi merg excelent pe plan profesional, designerul nu și-a putut întemeia, totuși, o familie. La apropare 55 de ani, Cătălin Botezatu nu exclude varianta de a deveni părinte prin cale naturală, căci elimină categoric ideea de congelare a materialului seminal, metodă folosită pentru situațiile în care bărbații nu mai pot deveni tătici din cauza vârstei înaintate sau a unor probleme de sănătate. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Încă funcționează totul, nu este cazul să îmi fac griji că nu mai pot fi tătic pe  cale naturală, mai este timp, până la 65 de ani. Au fost, culmea, chiar și tați care au susținut public că fiul lor e fiul meu, au umblat cu televiziunile după mine.

Poate că au fost mame care nu au avut curajul să-mi spună că le-am lăsat însărcinate. Dacă veneau cu acte doveditoare mi-aș fi recunoscut copilul, evident", a declarat Cătălin Botezatu, pentru  Playtech.ro.

Citeste si: Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul făcut de frumoasa vedetă

Cătălin Botezatu vrea să devină tătic?
Cătălin Botezatu vrea să devină tătic?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu: „Cine va fi mama lor, cine o alege?”

Cunoscutul creator de modă nu exclude varianta de a adeveni tătic la vârsta pe care o are, însă nici nu vrea să audă de alte metode în afară de cea naturală, argumentându-și alegerea prin ideea că acest lucru ar putea însemna că va deveni părinte doar cu numele.

La ce bun să-mi congelez materialul seminal? Iar după ce mor,  la ce mi-ar folosi să se nască în urma mea niște copii, dacă nu îi cunoști, dacă nu te bucuri de ei? În

ce societate vor trăi, dacă va fi mai rău? Să ajungă niște paria societății, dacă nu i-aș putea educa eu?

Cine va fi mama lor, cine o alege? Mi se pare o ciudățenie chestia asta, o găselniță. Oamenii bogați mai bine ar dona banii, mai bine ar face niște acte de caritate, în urma lor, decât asta", a adăugat Cătălin Botezatu, pentru sursa amintită. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies