Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu le critică pe fetele de la Puterea Dragostei. Ce greșeli vestimentare au făcut?

catalin botezatu
Cătălin Botezatu le critică ținutele fetelor de la Puterea Dragostei

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au analizat ținutele purtate de fetele de la Puterea Dragostei. La ce concluzii au ajuns criticii de modă?

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au recunoscut că urmăresc show-ul Puterea Dragostei, ba mai mult, își doresc să facă o vizită în Istanbul pentru a avea discuții cu concurenții. De asemenea, cei doi critici de modă au analizat ținutele purtate de fetele din casă. Ce greșeli au făcut competitoarele?

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu critică ținutele fetelor de la Puterea Dragostei

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu recunosc că sunt fascinați de show-ul Puterea Dragostei, dar mai ales de frumoasa prezentatoare Cristina Mihaela, care a fost în finala   Bravo, ai stil!.

Criticii de modă au criticat ținutele purtate de fetele prezente în emisiune, iar prima pe care au luat-o în vizor a fost Adriana.

Citeste si: Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, pusă la cratiță de noul iubit! Și-a injectat din nou buzele pentru el?

puterea dragostei concurente
fetele de la Puterea Dragostei au fost aspru criticate de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram Puterea Dragostei Concurenți]

"Alexandra are foarte multe tatuaje. Este una din preferatele mele din casă.

Bă, păpuși sunt! Dacă poartă imprimeuri, trebuie să fie atente la ce poartă. Cu mâna aia tatuată, ori porți mânecă lungă, ori ceva simplu”, spune Raluca Bădulescu referitor la o rochie purtată de Adriana, sora Alexandrei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cântăreața Thalida Trofin, concurentă în noul sezon Bravo ai stil? Ce a declarat artista?

„Eu nu sunt de acord cu atâtea tatuaje la o femeie”, a spus și Cătălin Botezatu   despre Alexandra.

raluca badulescu puterea dragostei
Raluca Bădulescu critică ținutele fetelor de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Raluca Bădulescu]

„În sfârșit a apărut un picior la vedere, sugrumat de o sandală, urâțică. Noi am vrea să spunem ceva drăguț, dar ne macină niște păreri. E o rochie foarte încărcată. În peisaj e ceva nășistic (n.r.: de nașă)”. Asta și iarna crezi că umblă decupată? Ea stă așa tot timpul cu fustele, stă bine rău, e frumoasă rău.

Asta e preferata mea. Toate fetele sunt frumoase, de băieți nu mă pronunț, io, finuță”, a spus Raluca Bădulescu despre Aya. 

„Arată ca o varză de Bruxelles. Ne-ați înnebunit. Nu există copii la Gianbatista Valli. Sunt volane peste volane de tul. Bă, măcar să fie o rochie frumușică”, au spus Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu despre ținuta Mădălinei.

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei, la un pas de împăcare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies