Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru. Ce părere are chef Cătălin despre căsătorie și copii: “Nu merge așa…”

Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru. Ce părere are chef Cătălin despre căsătorie și copii: “Nu merge așa…”
Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu este mai mult decât hotărât să renunțe la viața de burlac.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția pe micul ecran și a devenit cunoscut la scară largă drept un bărbat singur și dispus să își facă o relație. Cătălin este jurat în cadrul unei competiții culinare, iar de-a lungul timpului, multe doamne și domnișoare au participat în emisiune doar pentru a-l cunoaște pe el, și pentru a-l cuceri.

Cătălin Scărlătescu nu se grăbește să facă marele pas 

Însă, timp de zece sezoane nu a fost nicio schimbare, așa că nicio femeie nu a reușit să îl convingă pe faimosul chef să renunțe la burlăcie. După multe speculații despre viața sa amoroasă, în cele din urmă, a reușit să surprindă pe toată lumea în momentul în care Cătălin Scărlătescu a anunțat că nu mai este singur, ci se află într-o relație. De ceva timp se iubește cu o actriță mai tânără decât el, însă amândoi sunt de părere că vârsta este doar un număr.

În acest moment chef Scărlătescu și Doina Teodoru, căci ea este femeia care i-a furat inima, formează unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite cupluri  de la noi.

Citeste si: "Nu le dau bani." Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre regulile din bucătărie pe care angajații lui trebuie să le respecte.

Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În fața camerelor de filmat, deși este o persoană extrem de discretă, juratul show-ului culinar, întrebat dacă are în plan să rămână toată viața un burlac, a dat fără să ezite un răspuns, scurt și la obiect: „Nu! Doamne ferește”.
Cătălin a spus că de când se află într-o relație cu Doina a devenit un adevărat bărbat de casă, care se gândește serios la un viitor ce îi va transforma într-o familie.

Însă, acestuia îi place să ia lucrurile ușor, și să le facă pe toate la timpul lor.

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din acest motiv, deși este grăbit să facă pasul cel mare și să facă copii de toată lumea, chiar și de colegii de emisiune, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ei deja fiind căsătoriți și având copii, el spune că pe repede înainte nu poate face nimic. Așadar, în cazul celor doi, dragostea îi va duce pe drumul cel bun și corect, fie că va fi într-un mod rapid, sau vor bifa lucrurile puțin mai încet.


”Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet, așa. Adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. „M-a marcat puţin acel eveniment. Pentru a trece peste el, l-am folosit în meserie şi a fost ca un soi de terapie."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies