Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit!
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit!

Bogdan Jianu și Cătălina Ponor și-au jurat iubire veșnică în fața ofițerului de stare civilă! Câți invitați au fost la marele eveniment

Nuntă mare în showbiz-ul românesc! La doar un an de la cererea în căsătorie, Bogdan Jianu și Cătălina Ponor au pășit în fața altarului și au devenit, oficial, soț și soție.

Citeste si: Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis: „Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită”

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit!
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit![Sursa foto: Instagram]

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil

Regizorul și fosta gimnastă au devenit un cuplu în urmă cu mai mulți ani, însă abia în luna august a anului trecut au anunțat oficial că sunt împreună. Cei doi sunt foarte discreți când vine vorba despre viețile lor personale, așa că au preferat să organizeze cununia civilă la Căciulați, într-un cadru de poveste, având aproape doar familia și câțiva prieteni și colegi de breaslă.

Cei doi nu au făcut publice imagini de la marele eveniment, ci invitații, care s-au bucurat de această zi și au imortalizat momentul, publicând mai apoi fotografiile pe rețelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Din imaginile postate de cei prezenți la eveniment se poate observa că fosta gimnastă a ales să îmbrace o rochie albă, simplă, cu umerii goi și puțin peste genunchi, asortată cu un buchet din două culori, alb și galben, de lalele și bujori.

Pe de cealaltă parte, Bogdan Jianu a optat pentru o ținută formată din blugi, cămașă albă, vestă gri și cravată neagră.

Citeste si: Albertina Ionescu, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cine este viitorul soț al vedetei

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit!
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit![Sursa foto: Instagram]

Ce persoane au fost invitate la nunta celor doi

La eveniment au participat nume mari din lumea mondenă precum Carmen Tănase, Monica Roșu, Andreea Răducan, Elvira Deatcu și Bellu Octavian.

„Casă de piatră, dragilor! Recunoscătoare că m-ați făcut părtașă la acest moment”, a scris Elvira Deatcu în dreptul unei fotografii.

„E nuntă mare! Onorată să fiu martora ta, dragul meu Bogdan Jianu. Să fiți fericiți! O zână mireasă, un zân mire”, le-a urât și Carmen Tănase mirilor.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mama lui Britney Spears, prima reacție despre nunta cântăreței, după ce nu a fost invitată: „Faptul că ai organizat...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies