Câte kilograme a slăbit Gina Pistol în doar 5 luni. "Eu ajunsesem... dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme"

cine este gina pistol
Câte kilograme a slăbit Gina Pistol în doar 5 luni. "Eu ajunsesem... dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme"

Majoritatea persoanelor o cunosc pe Gina Pistol, datorită notorietății pe care a dobândit-o, odată cu prezentarea unei emisiuni celebre de gătit.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact celebra prezentatoare TV, Gina Pistol, cum a ajuns să câștige câteva kilograme în plus, odată cu nașterea fiicei sale, dar și cum a reușit să scape de ele cu o dietă surpriză.

 

Cine este Gina Pistol

Gina Pistol, pe numele său real, Georgeta Pistol, s-a născut pe data de 9 decembrie, în Roșiori de Vede, Teleorman.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 42 de ani. Aceasta a absolvit Școala de Arte și Meserii, din orașul său natal.

Debutul vedetei a început odată cu o carieră de fotomodel, atunci când în anul 2000, Gina Pistol a pozat pentru prima dată într-o revistă pentru bărbați. Aceasta a apărut în alte două pictoriale pentru această revistă, până în anul 2006, iar în anul 2009, a fost desemnată chiar ca fiind cea mai sexy femeie din România.

Tot pe coperta aceleiași reviste care i-a oferit acest titlu, Gina Pistol a mai apărut în vara anului 2010, iar în 2017 a pozat pentru o alta.

Însă cariera acesteia nu a fost dedicată doar în acest domeniu, pentru că în anul 2005, Gina Pistol a intrat și în lumea televiziunii, atunci când a început să prezinte o emisiune, alături de Catrinel Sandu.

În anul 2007, aceasta a devenit prezentatoare în cadrul unei alte emisiuni sportive, alături de Bogdan Talașman. Însă înainte cu un an, Gina Pistol a interpretat un rol în drama „Margo”, regizată de nimeni altul decât Ioan Cărmăzan, prin urmare, vedetz este talentată pe mai multe planuri. Carierz acesteia a înflorit pe zi de trece mai mult, ajungând să participe la o emisiune-concurs de dans, la una de gătit și multe alte astfel de show-uri TV.

În prezent sau mai bine spus, înainte să vină pe lume primul său copil, Gina Pistol  era prezentatoarea unei emisiuni culinare și a unui show de aventură, care implica mai multe sarcini realizate de concurenți, pentru a câștiga competiția. Aceasta a fost înlocuită de către Irina Fodor, odată cu perioada concediului de maternitate.

gina pistol s-a ingrasat in urma sarcinii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jo și Juno nu mai formează un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi artiști

 

Gina Pistol s-a îngrășat în urma sarcinii

Frumoasa prezentatoare TV, Gina Pistol, a recunoscut la un moment dat că s-a îngrășat pe perioada sarcinii, din cauza faptului că s-a confruntat cu retenția la apă.

Aceasta ajunsese chiar să îi fie greu să urce scările și să meargă pe jos. Cu toate că nu își dorea să vadă exact câte kilograme a pus în plus, Gina Pistol a declarat că sosise un moment în care și-a făcut curaj și a aflat câte kilograme avea la acea vreme, mai exact.

Aceasta ajunsese să cântărească aproximativ 80 de kilograme. În timpul sarcinii și nici la scurtă vreme după sarcină, Gina Pistol nu avea voie să facă mișcare, însă odată ce și-a mai eliberat programul și a născut-o pe frumoasa sa fiica,

Josephine, a reușit ușor, ușor să scape de surplusul de kilograme, nedorit de către aceasta.

cate kilograme a slabit gina pistol

Citeste si: Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gina Pistol s-a apucat de slăbit după ce a născut-o pe Josephine

Gina Pistol a născut anul trecut, pe data de 9 martie, o frumoasă fetiță, pe nume Josephine. La scurt timp după naștere, prezentatoarea TV s-a hotărât să înceapă treptat, să revină la forma fizică pe care o avea înainte de a deveni mamă. Ca majoritatea femeilor care trec printr-o sarcină, este foarte posibil să își facă simțită prezența, câteva kilograme în plus.

Acum două zile, frumoasa vedetă TV a postat pe contul său de Instagram, o fotografie în care purta o rochie de o culoare roșie-aprinsă, prin care se vedea destul de clar că Gina Pistol a reușit să ajungă la forma pe care și-o dorea. Chiar ea a dezvăluit fanilor că nu a frecventat sala de sport, însă își dorește să o facă, odată ce timpul îi va permite acest lucru.

În schimb, Gina Pistol a reușit să ajungă la forma fizică dorită, datorită unei diete stricte, care a ajutat-o să ajungă de la aproape 80 de kilograme, la doar 65 de kilograme. Din această dietă și din meniurile consumate zilnic, nu au lipsit gustările, dar nici carnea de pește sau legumele. Aceasta nu a consumat paste sau alimente fast-food, în schimb, s-a bazat foarte mult pe consumul semințelor de chia și a salatelor.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare", a dezvăluit Gina Pistol pe contul său de Instagram.

cum a reusit sa slabeasca gina pistol

Citeste si: Gina Pistol a slăbit 15 kilograme! Cum arată frumoasa vedetă acum



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies