Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua
Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua este foarte apreciată de publicul larg atât pentru vocea ei, cât și pentru aspectul fizic de invidiat. Ceea ce nu mulți oameni știu este că artista nu a arătat întotdeauna astfel, ci a trecut prin mai multe intervenții pentru a avea aspectul dorit. Află, în rândurile de mai jos, câte operații estetice are Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista are o mulțime de fani pe rețelele de socializare, agenda îi este plină cu diferite cântări, iar pe plan personal lucrurile nu i-au mers niciodată mai bine ca acum.

Foarte sinceră și deschisă de fel, Carmen de la Sălciua nu s-a jenat niciodată să recunoască faptul că s-a lăsat pe mâinile chirurgilor plasticieni pentru a avea aspectul la care a visat întotdeauna.

Este clar că și-a injectat acid hialuronic în buze, însă este aceasta oare singura intervenție pe care o are la nivelul feței? Află acum câte operații estetice are Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Câte operații estetice are ANDRA VOLOS. 'Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă"

Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua
Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua[Sursa foto: Instagram]

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua s-a schimbat mult în ultimii ani, atât din punct de vedere al stilului vestimentar, cât și fizic. Fiind acuzată în nenumărate rânduri de internauți că are mult prea multe intervenții estetice, cântăreața nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față chiar pe pagina ei oficială de Instagram.

Potrivit declarațiilor ei, singurele intervenții la nivelul feței ar fi acidul hialuronic din buze, operația de rinoplastie și fațetele dentare. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

„Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Din păcate, nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.

Citeste si: Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Deși mulți spun că ar avea și silicoane, artista neagă cu vehemență și susține că aceștia sunt sânii ei naturali.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie.

În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a continuat artista, despre faptul că se spune că are silicoane.

Pe lângă operațiile estetice pe care și le-a făcut, Carmen de la Sălciua a și slăbit între timp, iar acum are un corp de invidiat.

Diferențele se văd cu ochiul liber, dacă ne uităm la pozele din 2016, în care artista arăta complet diferit, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce operații estetice are LOREDANA GROZA

Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua
Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua[Sursa foto: wowbiz]

Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua
Cate operatii estetice are Carmen de la Salciua[Sursa foto: wowbiz]

Carmen de la Sălciua a avut complicații după rinoplastie

În urmă cu mai mult timp, artista le povestea fanilor de pe rețelele de socializare că operația la nivelul nasului nu s-a finalizat chiar așa cum era planificat. Se pare că a avut parte de câteva complicații la momentul respectiv, dat fiind faptul că nu putea să respire decât doar pe gură.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a povestit Carmen de la Sălciua pe Instagram, la scurt timp după ce și-a făcut operația de rinoplastie.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies