Câte ore doarme pe noapte Cristina Șișcanu. Numeroasele proiecte au făcut-o să neglijeze odihna. „Am avut probleme de sănătate.”

Câte ore doarme pe noapte Cristina Șișcanu. Numeroasele proiecte au făcut-o să neglijeze odihna. „Am avut probleme de sănătate.”
Câte ore doarme pe noapte Cristina Șișcanu. Numeroasele proiecte au făcut-o să neglijeze odihna. „Am avut probleme de sănătate.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre câte ore doarme pe noapte.

Cristina Șișcanu a lăsat pe rețelele de socializare un mic chestionar în care poate primi întrebări de la urmăritori, așa că s-a hotărât să fie extrem de sinceră cu foarte multe aspecte din viața ei.

Câte ore doarme pe noapte Cristina Șișcanu

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț, după ce o urmăritoare i-a transmis că vrea să o vadă despărțită. „Vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane."

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Cristina Șișcanu a renunțat la ideea de a mai vinde casa. Ce schimbări vrea să facă prezentatoarea TV. ”Ne-am răzgândit în ultimul moment.”

Întrebată de un urmăritor câte ore doarme pe noapte, Cristina Șișcanu a răspuns că în ultimii doi ani și ceva nu prea a reușit să se odihnească foarte bine, din cauza numeroaselor proiecte în care este implicată, dar și dedicarea

pentru munca de familie. Astfel, aceasta ajuns să doarmă chiar și 3-4 ore pe noapte, dar a ajuns să aibă probleme de sănătate și a reușit să se echilibreze. Nici acum nu doarme cât ar trebui, însă este un progres în rutina ei. „Ideea este în felul următor. În ultimii doi ani și ceva nu prea dorm cât trebuie. Sunt într-o perioadă extrem de aglomerată și cu proiectul TV și cu toată activitatea mea din online.
Este un volum foarte mare de muncă. Apoi mai am toate responsabilitățile legate de familie, copii și adorm foarte târziu. Chiar și pe la 3. Au fost multe nopți în care am adormit la 3 pentru că, având treabă, îmi place să fac noaptea, când nu mă deranjează nimeni, iar, trezindu-mă la 7 și jumătate cel mai târziu, am avut probleme de sănătate, kilograme în plus, probleme cu tenul. Iar ușor-ușor m-am echilibrat.
Acum cred că dorm 6-7 ore, deși tot nu e suficient. Ar trebui să dormim 8.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț, după ce o urmăritoare i-a dorit răul

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a vorbit despre un subiect foarte delicat, și anume divorțul, după ce o urmăritoare i-a dorit acest lucru prezentatoarei TV, în urmă cu câteva zile.  Atunci când vine vorba de întrebări sau comentarii, Cristina este destul de vocală și nu trece cu vederea nici acele lucruri lăsate cu rea intenție pe contul ei.

„Aștept să anunțați divorțul.” Acesta este un comentariu care mi-a atras atenția și încercam să-mi dau seama de ce. Îl vrea doamna respectivă pe soțul meu și de asta așteaptă să anunțăm divorțul, iar ea e sigură că soțul meu ar fi cu ea sau pur și simplu așa vrea ea să ne vadă despărțiți? Eu mă întreb pe mine și vă întreb și pe voi. De ce și-ar dori cineva divorțul nostru? Cu ce i s-ar îmbunătăți viața dacă noi ne-am despărți? Întrebarea logică e asta.
Dacă această întâmplare nu ar avea impact asupra vieții sale. Cu ce îi face mai rău sau mai bine. Nu sunt întrebări pertinente cele de față? Vreau să tratez cu seriozitate acest comentariu pentru că vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane. Este iarăși îngrozitor să simți așa ceva, să vrei să se întâmple ceva rău cuiva ca tu să te bucuri, mai ales dacă nu ai nimic de câștigat. Nici dacă ai avea de câștigat ceva de pe un fapt negativ nu e în regulă. Dar mai ales dacă nu ai nimic de câștigat.”,
a spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți din nou! „Și dacă ne-am întors 3 ești pregătită?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies