Catinca Roman a vorbit deschis despre diferențele pe care le simțea între ea și Oana, în copilărie! „Sunt traume gestionabile.”

Catinca Roman a vorbit deschis despre diferențele pe care le simțea între ea și Oana, în copilărie! „Sunt traume gestionabile.”
Catinca Roman a vorbit deschis despre diferențele pe care le simțea între ea și Oana, în copilărie! „Sunt traume gestionabile.”

Catinca Roman a vorbit despre Petre Roman și dacă a simțit diferențe între și Oana când erau mici.

Familia Roman a fost reunită, preț de câteva zile, din cauza evenimentului nefericit care s-a întâmplat în urmă cu o lună, atunci când Mioara Roman s-a stins din viață. La înmormântare au fost prezente cele două fiice ale Mioarei, Catinca Roman și Oana Roman, însă și fostul soț al acesteia, Petre Roman, de care era despărțită de aproape 20 de ani.

Ce spune Catinca despre Petre Roman și ce diferențe a simțit că a făcut între cele două surori

Citește și: Cum a aflat Catinca Roman că mama ei s-a stins din viață? Sora Oanei Roman a făcut mărturisiri halucinante „În noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc!”

Petre Roman
Petre Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de regretata ei mamă, Mioara Roman. „Toată ziua stăteam cu bona mea.”

Catinca Roman a povestit, în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, despre perioada în care a locuit alături de Petre Roman timp de 34 de ani și pe care a spus că l-a considerat ca pe un părinte.  „Da, am trăit 34 de ani în aceeași casă. Îi spuneam pe nume pentru că l-am considerat tată pe tatăl meu, cu care am avut o relație foarte strânsă și nu aveam cum.

L-am considerat ca pe un părinte.”, a povestit Catinca Roman.

Catinca Roman a vorbit și despre anumite diferențe pe care le-a simțit față de Oana în copilărie, chiar dacă nu era ceva foarte evident. Cu toate acestea, a spus că nu a fost afectată și că nu a rămas marcată definitiv pentru anumite lucruri din adolescența ei. A recunoscut, chiar și așa, că simțea un dezechilibru.

„Ne-a crescut. Nu pot să zic că era ceva concret (nr. dacă a făcut ceva diferit față de Oana). Era o chestie de vibe. În același timp nu pot să spun că a fost privilegiată. Astea sunt chestii care dacă oricum te afectează când ești mic, ca adolescent, după sunt traume gestionabile. Nu e ceva care să te poată marca definitiv. Sunt altele problemele mai grave. Dar simțeam acel dezechilibru.”
, a mai spus Catinca Roman.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cum a aflat Catinca Roman că mama ei s-a stins din viață

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

În cadrul aceleiași emisiuni, Catinca Roman a făcut mărturisiri halucinante cu ce anume a simțit în noaptea în care mama ei s-a stins din viață și cum a aflat că aceasta nu mai este.  „Chestia cu doliul mi se pare absurdă. Chiar e o chestie ortodoxă, în primul rând, nu toată lumea are aceeași religie. La asiatici albul este doliu, care la noi este pentru nuntă.

Este o chestie extrem de subiectivă. E o poveste interesantă. Sunt oarecum neîncrezătoare în chestii care nu se pot explica științific, deși ele există și ființa e pe primul loc. Cu toate astea, în noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc. Nu că am avut o insomnie, ci eram extrem de trează și agitată. Am simțit o agitație interioară, iar același lucru a simțit și Calina. Ne-am vorbit după, drept care, la 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram extrem de trează. Ea mi-a scris ce s-a întâmplat și după m-a sunat, pentru că era plecată în străinătate.”, a spus Catinca Roman.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care sunt cele mai frumoase amintiri ale Catincăi Roman legate de regretata ei mamă, Mioara Roman. „Toată ziua stăteam cu bona mea.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies