Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț: „Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou! Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam.”

Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț: „Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou! Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam.”
Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț: „Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou! Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam.”

Coregrafa nu a fost pregătită pentru această nouă postură de femeie singură.

Catrinel Sandu a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fetițelor sale, dar ulterior a răsărit și soarele pe strada sa, atunci când l-a cunoscut pe medicul stomatolog alături de care a întemeiat o familie frumoasă în America.

Invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, fosta vedetă de televiziune a vorbit despre cât de greu i-a fost să iasă din nou la întâlniri după divorț.

Catrinel Sandu nu și-a dorit să mai cunoască alți bărbați după divorț

Citește și: Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale? „În momentul în care îți pierzi libertatea asta, ți-ai pierdut orice fel de libertate.”

Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț
Catrinel Sandu și Steve [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum s-a simțit Catrinel Sandu, atunci când a aflat că soțul său o înșală? „Ce m-a durut cel mai tare a fost că m-am simțit trădată, dezamăgită de un om pe care m-am bazat cu totul.”

Blondina nu a făcut pași către acest lucru, deoarece i se părea mult prea greu să iubească din nou.

Există și cealaltă variantă, în momentul în care eu trec printr-un divorț și a doua zi sunt deja în căutări.

Mă rog, eu nu aveam nicio treabă. Nu îmi trebuia și nu îmi imaginam să mă întâlnesc din nou, cu copii, serviciu. Nu aveam energie și nici măcar nu mă gândeam. Nu m-am ocupat de mine absolut de tot din punctul ăsta de vedere. Ca femeie trebuie să te ocupi de tine tot timpul. Să fii curată, să fii spălată, să ai grijă să arăți într-un fel, că sunt și celelalte care cad în partea cealaltă și nu își mai doresc absolut nimic .”, a spus coregrafa.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Catrinel Sandu, încurajată de fiicele sale să cunoască o altă persoană

Catrinel Sandu a vorbit despre întâlnirile de după divorț
Catrinel Sandu și fiicele sale [Sursa foto: Instagram]

Catrinel Sandu susține că fiicele ei i-au dat puterea necesară pentru un nou început, mai ales că și-a dorit să fie un exemplu pentru acestea.

Eu, fiind foarte focusată pe fete, încercam să le arăt lor. Eu tot timpul am fost focusată pe ideea aceea să fiu un exemplu pentru ele.

Asta m-a salvat pe mine foarte tare. Ele trebuie să vadă o mamă ok. Am fost jos, să mă vadă plângând, niciodată nu m-am ascuns de ele. Trebuie să înțeleagă. Sunt momente în viață în care o să fii jos. E ok. Nu este sfârșitul lumii. Se întâmplă chestia asta. Cum înveți să te ridici de jos, cum îți găsești motivația, cum mergi mai departe? Asta am vrut să vadă, o mamă care aleargă de colo până colo, dar care nu e isterică.
”, a mai spus Catrinel.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Delia le răspunde celor care i-au criticat ținuta aleasă pentru concertul la Chișinău! „Când vine vorba de costumații de scenă, vă mănânc pe pâine dacă vreau.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies