Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale? „În momentul în care îți pierzi libertatea asta, ți-ai pierdut orice fel de libertate!”

Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale? „În momentul în care îți pierzi libertatea asta, ți-ai pierdut orice fel de libertate!”
Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale? „În momentul în care îți pierzi libertatea asta, ți-ai pierdut orice fel de libertate!”

Coregrafa este de părere că o femeie trebuie să fie independentă din punct de vedere financiar.

Catrinel Sandu are din relația cu Gabriel Trifu două fiice, de care este extrem de mândră. Astfel, vedeta le oferă acestora cea mi bună educație și a avut grijă de-a lungul timpului să le implementeze principii de viață solide. Invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, Catrinel a vorbit deschis despre acestea.

Catrinel Sandu le învață pe fiicele sale să fie independente din punct de vedere financiar

Citește și: Cum s-a simțit Catrinel Sandu, atunci când a aflat că soțul său o înșală? „Ce m-a durut cel mai tare a fost că m-am simțit trădată, dezamăgită de un om pe care m-am bazat cu totul.”

Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale?
Catrinel Sandu și fiicele sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu? „Uitându-mă acum ce se întâmplă în viața mea, mă bucur. Nu trebuia să se întâmple, pentru că drumul meu era altul.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Coregrafa le-a explicat încă de mici de ce este important să aibă banii lor și să nu depindă de niciun bărbat.

Independența financiară este enorm de importantă. Cred că în momentul în care îți pierzi libertatea asta, ți-ai pierdut orice fel de libertate. Îți pierzi încrederea în tine, în primul rând. Cred că totul pleacă de acolo. Eu le învăț pe fete așa: 5 dolari dacă îi faci tu, sunt ai tăi 5 dolari.

Cine vine lângă tine ca și partener, împreună construiți ca și echipă. Dacă persoana respectivă pleacă de acolo, tu, în casa ta cu 5 dolari, rămâi la fel. El poate să vină cu 20, tu îi ai pe ăia 5. Tu ești bine cu ăia 5 și trebuie să faci în așa fel, încât cine vine să nu îți strice castelul tău, absolut deloc. Mâine dacă pleacă, tu ești la fel și ești sigură și ești bine .”, a spus vedeta.

Catrinel Sandu, un exemplu pentru fiicele sale

Catrinel Sandu vorbește despre independența financiară! Ce le învață vedeta pe fiicele sale?
Catrinel Sandu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Din punct de vedere financiar, Catrinel Sandu a dezvăluit că nu a fost niciodată inferioară partenerilor săi. Ba din contră, de multe ori ea aducea cei mai mulți bani în casă.  

De când am fost în țară, eram independentă financiar. Nu am avut niciun fel de problemă. Și în relațiile precedente, mai mult eu am fost aia care aducea mai mulți bani.

Nu am niciun fel de problemă că bărbatul trebuie să facă. Sunt alte lucruri care contează într-o echipă și într-un parteneriat, decât partea că el trebuie să aducă banul. Mă rog, dacă este un bărbat deștept și care nu are mentalitatea asta că el aduce banul și că el e șeful, aia cu mine nu merge în niciun caz. Banul nu îți dă putere în fața femeii .”, a mai spus coregrafa.   



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cristina Șișcanu își prezintă ținuta în mediul online! Vedeta a oferit un sfat util pentru purtarea bulinelor: „Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies