Ce a anunțat Deliric, după ce a fost întrebat de o posibilă căsătorie cu Inna

Inna
Ce planuri de viitor are Deliric

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, cât și în afara țării. Bruneta are un succes foarte mare și este cu adevărat o femeie norocoasă. Iubește și este iubită, iar partenerul ei este hotărât să facă pasul cel mare.

Deliric a fost întrebat despre o posibilă căsătorie, în cadrul unui interviu, iar artistul a dat un răspuns care i-a bucurat foarte tare fanii. Iată ce a spus acesta! Cu toate că nu a vrut să facă acest anunț public, rapperul a spus ceea ce a gândit și ceea ce simte să facă.

Citeste si: Deliric gătește pentru Inna: "Trebuie să fac femeia fericită”

Ce a anunțat Deliric despre o posibilă căsătorie

Inna și Deliric formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar cei doi se înțeleg extrem de bine. Ea îști gestionează foarte bine timpul, în ciuda tuturor proiectelor și provocărilor pe care le întâmpină. Cu toate că nu are foarte mult timp liber, iubitul ei îi este alături și are parte de susținere necondiționată din partea lui.

Deliric îi este alături în orice situație, iar Inna a spus că este partenerul pe care și l-a dorit de mult timp. Ei se susțin în tot ceea ce fac și își sunt alături în fiecare moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pentru că relația lor merge pe drumul bun și se înțeleg atât de bine, se pare că Deliric este pregătit să facă pasul cel mare.

El a fost întrebat, în cadrul unui eveniment, despre o posibilă cerere în căsătorie, iar răspunsul lui a fost  că are inelul în minte și că trebuie doar să își facă curaj.

,,De unde știți că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”, a declarat Deliric.

Ce planuri de viitor are Deliric
Ce planuri de viitor are Deliric[Sursa foto: Instagram]

Ce i-a spus Inna de ziua lui partenerului său

Inna este foarte îndrăgostită de cel cu care formează o relație, iar de ziua lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj scurt, dar care transmite un mesaj puternic: ,,La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lune”, a fost mesajul artistei. Cei formează un cuplu frumos și au parte de iubire și susținere reciprocă.

Ce planuri de viitor are Deliric
Ce planuri de viitor are Deliric[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley și Gina Pistol s-au logodit? Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa prezentatoare TV

Citeste si: Inna se iubește cu un bărbat celebru! Cine este sufletul-pereche al solistei?



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Inna acum e celebră în întreaga lume, dar nimeni nu a știut în ce condiții a trăit în Mangalia! Cum era ea în copilărie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies